Food & Health

How to BE-KIND: doe mee met de BE-KIND Clean Up Week

Lekker en voedzaam, verantwoord en handig; de repen van het van oorsprong Amerikaanse merk BE-KIND zitten boordevol goede ingrediënten. BE-KIND laat zien dat verantwoord en lekker prima samengaan, en hoopt Nederland met ludieke acties op een positieve manier te inspireren. Zo host BE-KIND dit jaar een actieweek waarin ecologische bewustzijn onder de mensen wordt gecreëerd.

Meer dan een merknaam
BE-KIND is meer dan een merknaam en zet zich als bedrijf in om sociale veranderingen teweeg te brengen, en daarmee de wereld een beetje vriendelijker te maken. Oprichter en CEO van BE-KIND, Daniel Lubetzky, inspireert mensen tot goede daden via de BE-KIND Movement. De KIND Foundation heeft zo ook de stichting Empatico opgericht. Empatico hoopt de blik van kinderen wereldwijd te verruimen door middel van betekenisvolle interacties met kinderen uit de hele wereld. BE-KIND zet zich op meerdere vlakken in voor een betere wereld. Zo heeft BE-KIND in Nederland samen met Geraldine Kemper en het hele BE-KIND team de Rotterdam Marathon gerend. Niet zomaar, want tijdens de marathon werden de straten van Rotterdam opgeruimd. Hiermee wil BE-KIND awareness creëren voor het belang van een schone wereld. BE-KIND heeft na de marathon maandelijks een running event georganiseerd waarbij ook tijdens het rennen zwerfafval opgeruimd werd.

BE-KIND to the world
Na meerdere BE-KIND runs pakt het bedrijf het deze keer groter aan met een BE-KIND Week. In de week van maandag 14 tot en met vrijdag 18 oktober zal de BE-KIND Clean Up Week plaatsvinden. Deze week staat BE-KIND in grote steden door Nederland om samen het land een beetje schoner te maken, want alle beetjes helpen. In verschillende steden kun je op de aangegeven locaties een eco-vuilniszak ophalen om zwerfafval op te ruimen. Wanneer je een gevulde zak met afval terugbrengt naar de locatie zorgt BE-KIND voor de juiste verwerking van het afval en ontvang jij een gratis doosje BE-KIND repen.

Aanhaken is meemaken; BE KIND en ontdek dat als we allemaal iets kleins doen voor de wereld en voor onszelf, die wereld net een beetje mooier wordt. Kom ook meedoen! Op de volgende plekken is BE-KIND te vinden:

Maandag 14 oktober: Amsterdam, Leidseplein
Dinsdag 15 oktober: Utrecht, Hoog Catharijne
Woensdag 16 oktober: Eindhoven, TU Eindhoven
Donderdag 17 oktober: Rotterdam, Markthal
Vrijdag 18 oktober: Den Haag, Grote Markt

BE-KIND, give it a try!
#bekindsnacks.nl #bekind.nl

No Comments

    Leave a Reply