AMSTERDAM Do Slider

Iedereen wil bij de speciale closet sale bij cafe de Tulp in de Pijp zijn

(Foto: De Tulp)

Roep ‘closet sale!’ en iedereen met een beetje fashion hart veert van de stoel op en daar scharen wij onszelf ook ontzettend onder. Hoe leuk wij ook een closet sale van bijvoorbeeld Anna Nooshin (gekkenhuis) vinden, die van de Tulp gaat het toch winnen. De Tulp? Ja je weet wel, die hele fijne tent in de Pijp die zelfs op een maandagavond vol zit, waar het eten heerlijk is en waar het altijd tropisch gezellig is. Zij houden namelijk op maandag 9 juli een Closet Sale voor de CliniClowns samenwerking met bekende Instamommy’s.

closet sale de Tulp

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Met het verkopen van zowel hun kleding als die van hun kinderen, zullen zij deze middag proberen een zo groot mogelijke opbrengst aan de CliniClowns te schenken. Klinkt fantastisch toch? Dat is het ook! Een mooiere win-win kunnen wij niet bedenken: én je kunt lekker shoppen (tweedehandse topspullen) én je draagt direct bij aan een prachtig goed doel.

Bijzijn?

Kaartjes voor het event zijn te koop voor €5,- via deze link. De toegang voor kinderen is gratis. De sale zal worden opgedeeld in twee tijdvakken. Het eerste tijdvak zal lopen van 11:00 tot 13:30 en het tweede tijdvak van 13:30 tot 16:00. Gedurende de hele dag zullen de kramen worden aangevuld met nieuwe kleding om zo alle kledingstukken te verdelen over beide tijdvakken.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram