Do WERELD World

Iets nieuws voor de bucketlist: Harry Potter yoga

Harry Potter Yoga

Screenshot: c1revolution

We hebben ‘m allemaal. Een bucketlist. Of deze nou vol uitgeschreven staat in een boekje, als een Word bestand in je laptop of als snelle notitie in je telefoon. Of gewoon in je hoofd. Nu hebben wij hier bij Colourful Rebel al aardig wat leuke dingen waar mogen maken met onze Colourful Rebel’s Bucketlist. Zo konden wij slapen op een onbewoond eiland, maar gingen wij ook flyboarden (inclusief super vette en stiekem ook wel erg lachwekkende video).

Artikel gaat hieronder verder

Maar je bucketlist kan nooit lang genoeg zijn, zijn wij maar weer achtergekomen. Zo blijven wij steeds leukere (of gekkere) dingen tegenkomen op het world wide web, die wij eigenlijk ook wel willen uitproberen. Na een zeer vroege ochtend geiten yoga in het Amsterdamse bos (tot nu toe een van onze leukste ervaringen ever) of bijna net zo geweldig pilates met puppy’s (was vrij weinig pilates) kunnen we wel zeggen dat wij van de wat bijzondere variant van een work out houden. Dus als je dan al mega fan bent van Harry Potter, waarom dan geen Harry Potter-yoga?

Volledig in thema, inclusief stok in je handen zal jij de Downward Dog of welke yoga pose dan ook uitproberen, alleen zijn de namen een klein beetje aangepast. Jij doet tegenwoordig de Downward Fluffy of the Slytherin Cobra. Naast je toverstok attribuut, zal natuurlijk de sorteerhoed (volledig gemaakt van papier-marché) ook aanwezig zijn.

Momenteel is Harry Potter-yoga alleen nog in Dublin en in Texas, maar wij kunnen alleen maar hopen dat dit ook snel naar Nederland komt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Harry Potter Yoga was a success! Visit @cosmopolitan to see all the pics from the event at @circlebrew ✨[link in bio] pics by @alexagwagner

Een bericht gedeeld door C1 Revolution (@c1revolution) op

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram