Entertainment Films Slider

In de laatste twee maanden van 2018 kijk jij deze films

Assassination Nation

Foto: TIFF

Wij leven langzamerhand naar het eind van het jaar toe. November staat zo goed als gelijk aan december. En december kan maar een ding betekenen: kerstmis. En als we Piet Paulusma moeten gaan geloven wordt het deze winter 20 graden onder nul. Wij worden daar niet heel gelukkig van, maar het geeft ons wel meer reden om ergens binnen te zitten. Denk aan fijne plekken in de stad waar je de voetjes kunt opwarmen bij een open haard.  Of, nog leuker: in de bioscoop met wie dan ook.

Artikel gaat hieronder verder

 

Tot en met het einde van december staat er al aardig wat op je te wachten. Zo maakten wij laatst een lijstje met de beste films die in november (nu!) in de bioscoop draaien. Maar, omdat trailers kijken zo langzamerhand onze hobby is geworden, hebben wij een overzichtje gemaakt van wat er nog komen gaat deze laatste twee maanden van 2018. Enjoy!

Suspiria (15 november)

Deze film speelt zich af in 1977, waar de jonge Amerikaanse ballerina Susie Bannion naar de prestigieuze dansacademie Markos Tanz Company in Berlijn reist. Hier sluit zij vriendschap met haar medestudente Sara. Alleen hebben zij het gevoel dat de academie een duister geheim verbergt.

 

Beautiful Boy (29 november)

David Sheff (Steve Carell) is gelukkig getrouwd en heeft een goede band met zijn zoon Nic. Alleen stort zijn leven totaal in wanneer hij erachter komt dat Nic een crystal meth-verslaving heeft. David doet er alles aan om zijn zoon te redden.

 

Mortal Engines (6 december)

Eeuwen na de Zestig-Minutenoorlog is de aarde onvruchtbaar en ook zijn er geen natuurlijke brandstoffen meer. De steden zijn zelfstandig geworden en op zoek naar brandstoffen die ze van andere steden moeten afnemen. Tom Natsworthy ontmoet Hester Shaw en zij veranderen voorgoed de wereld.

 

Assassination Nation (6 december)

Vier meisjes uit een buitenwijk komen terecht in het centrum en krijgen ongevraagd alle media-aandacht. Al hun persoonlijke gegevens zijn gepubliceerd doordat hun accounts zijn gehackt.

 

Second Act (20 december)

Maya is een 40-jarige vrouw die nogal worstelt met de frustraties in haar leven en de onvervulde dromen. Wanneer zij de kans krijgt zich te bewijzen bij Madison Avenue doet ze er alles aan om te laten zien dat straatwijsheid even waardevol kan zijn als de kennis van een boekenwurm.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram