Eat

In dit restaurant in Nederland eet je een burger van 3 kilo

Burgers van Barneveld

Screenshot: Instagram Donny Roelvink

Hier in de stad heb je de ene burgertent na de andere. De een nog lekkerder dan de ander. De ene keer krijgen we ‘m wel op de andere keer weer niet. Maar voor wie dit te klein is, is een reisje naar Barneveld hoogstwaarschijnlijk waar ze naar op zoek zijn.

Artikel gaat hieronder verder

Hier zit namelijk het restaurant Burgers van Barneveld. Klinkt gewoon als een simpele bugertent, vind je niet? Het is ook zeker een burgertent, maar alles behalve simpel. Bij Burgers van Barneveld heb je namelijk de ‘Big Daddy Challenge’. Kan jij de Big Daddy 10 aan? Een burger met een goede 3 kilo aan vlees. Zoals de eigenaresse Barbara Achterberg zegt, is het een uit de hand gelopen grap. Het begon met een burger van 300 gram en nu is het een wedstrijd wie de meeste burgers kan eten. In het restaurant hangt zelfs een Wall of Fame, met de mensen die hun hamburgers opkrijgen. Let wel, dat geen wat je bestelt moet ook opgegeten worden wil je op deze wall terecht komen. Als jij de Big Daddy 10 bestelt en je weet er maar 4 op te eten, telt dit niet voor een plekje op de muur.

Denk jij dat jij één van deze gigantische burgers aan kan? Race dan snel naar Burgers van Barneveld om je plekje op de muur te bemachtigen. Momenteel staat het record op de Big Daddy Double Nine van 2,7 kilo. Het is dus nog mogelijk om als eerst de Big Daddy 10 helemaal op te eten.

Burgers van Barneveld
Schoutenstraat 33 | website

No Comments

    Leave a Reply