Slider Travel

In het uiterste oosten van Mexico ligt een net geopend verborgen stukje paradijs

Tulum

(Foto: Shutterstock)

Het ziet er lekker uit hè, op de bovenstaande foto? Da’s wat je krijgt wanneer je ‘paradijs’ bij Google Images intypt, maar in werkelijkheid is dit het strand van Tulum. Dit stukje fantastico ligt in het uiterste oosten van Mexico, op het schiereiland Yucatán. Je hebt deze prachtlocatie misschien al eerder zien langskomen bij ons op het blog, toen we schreven over het oude huis van Pablo Escobar dat is getransformeerd tot luxeresort. Ditmaal willen we je graag vertellen over The Tulum Treehouse, wat eigenlijk helemaal geen echt boomhuis is, maar wel een mega dik ontworpen ‘mansion’. The Tulum Treehouse is een samenwerking tussen internationale ontwerpers en lokale ambachtslieden, wat hierdoor resulteert in een unieke mix van interieur en exterieur. De strakke lijnen van het ‘treehouse’ contrasteren prachtig met de omgeving, wat er heerlijk sereen uitziet:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De inrichting van de huizen is compleet gemaakt met producten en meubels van lokale ontwerpers. Zo zien we onder andere op de foto’s een echt ‘Oaxcan’ kleed en is veel van het textiel dat je ziet authentiek Mexicaans. Wij hebben onlangs de stoute schoenen aangetrokken en zijn naar Tulum gegaan voor een droomvakantie. Helaas was dit huisje al volgeboekt, maar waar wij sliepen was ook geen straf.

The Tulum Treehouse is beschikbaar (hier) in twee opties: een 3-kamer ruimte voor $1,250 (p/nacht) en het volledige Treehouse voor $1,450.