AMSTERDAM Do Hotspots

In het W Hotel opent binnenkort de meest exclusieve club van Amsterdam

3c8205bc-be2b-48d2-ac80-b83e03e94fe6
Haal die lakschoentjes maar uit het vet, want bij Amsterdams nieuwste club moet je er poepiesjiek uitzien. De nieuwe club in het W Hotel gaat volgens de oprichters de meest exclusieve tent van de stad worden en misschien wel van Nederland. De mensen achter Mad Fox hebben zich laten inspireren door clubs in Londen en New York en willen hier in Amsterdam een internationale sfeer neerzetten. Heb jij je sneakertjes en afgetrapte spijkerbroek aan? Dan mag je lekker naar de Bubbels, want bij de Mad Fox is het sjiek wat de klok slaat.

Artikel gaat hieronder verder

Aan het Parool vertelt oprichter Yossi Eliyahoo dat “Mad Fox met een programmering komt die bestaat uit verschillende muziekstijlen, met optredens van internationale dj’s. De dj’s en hun entourage worden overigens ook op hun wenken bediend met een eigen suite achter de dj-booth die uitkijkt over de dansvloer.”

Wij weten niet of we vaak in deze over-the-top club gaan hangen, maar we vinden het wel mooi voor de diversiteit in aanbod. Bij de bar op het dakterras van het W vind je ons sneller, want wat een uitzicht!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram