Home

In New York kun je 13.000 euro per dag verdienen door voor andere in de rij te staan

2-Halal-Guys-Long-Queue
Heb je ooit van iemand gehoord: ‘ik vind het heerlijk om uren in de rij te staan wachten voor iets’. Nope, want niemand vindt dat écht leuk natuurlijk, tenzij je er grof voor betaald krijgt. Elite Daily heeft gesproken met Robert Samuel, de eigenaar van Same Ole Line Dudes. Je kunt via Robert zijn bedrijfje mensen inhuren om voor jou in de rij te staan in New York en dat loopt momenteel hartstikke storm. Het geniale idee begon tijdens de lancering van de iPhone 5S in 2013, waarbij Robert op Craigslist adverteerde om voor mensen in de rij te staan. Iedereen weet namelijk dat de lancering van een nieuwe Apple product altijd gekkenhuis is en daar speelde Robert slim op in.

 

54° and a last minute request for #hamiltonmusical and we’re number 4 in line for evening show #linedudes #linesittersforhamilton

Een bericht gedeeld door Same Ole Line Dudes, LLC (@sold_inc) op

Artikel gaat hieronder verder

Toen hij zag hoe makkelijk en snel hij geld kon verdienen door voor andere in de rij te staan, besloot hij er zijn werk van te maken. Inmiddels heeft hij een stuk of 25 ‘line dudes’ voor zich werken en gaan de zaken voorspoedig. Zo verdiende hij laatst bij de lancering van de nieuwste iPhone maar liefst 13.000 euro op een dag. Crazy! We vinden het een geniaal concept, maar ook wel weer heel erg Amerikaans. Hier in Nederland gaan mensen denken wij liever zelf in die verrekte rij staan, in plaats van iemand 45 euro voor twee uurtjes wachten te betalen.