Documentaires Entertainment

Ja Rule kondigt doodleuk Fyre Festival 2.0 aan

Ja Rule

(Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com)

Rapper en zoals wij inmiddels allemaal weten niet-zo-handige-zakenman Ja Rule heeft bekend gemaakt dat hij wéér een ‘iconische festival’ wil organiseren. Iedereen die de hitdocu ‘Fyre: The Greatest Party That Never Happened’ heeft gezien, weet dat Ja Rule niet zo best is in ‘iconische festivals’ neerzetten. Hoewel zijn rol tijdens de docu niet helemaal duidelijk wordt, kan het niet anders dat hij al vroeg nattigheid heeft gevoeld. Naderhand verschool de rapper zich achter het feit dat hij ook ‘opgelicht is’, alleen wilde hij niet zijn portemonnee trekken voor de arme eilandbewoners (gelukkig deze mensen wel).

 

“DON’T RULE OUT FYRE FEST 2.0 … It Could be Iconic!!!” (Bron: TMZ)

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Driemaal raden hoe het nieuwe festival van Ja gaat heten: ‘ICONNic-festival’. Alleen de naam doet al vermoeden dat Ja Rule er geen snars van heeft geleerd, al verwachten wij wel dat investeerders een beetje volledig terughoudend zullen zijn. Als Ja Rule slim is, nodigt hij wel weer Andy King uit in zijn team, want die zorgt er met zijn pijpgrage mondje wel voor dat er in ieder geval genoeg water is. De rapper kondigt ook aan weer dezelfde app als waar Fyre eigenlijk allemaal mee begon te lanceren: een app om artiesten direct mee te boeken. De eerste artiest heeft in ieder geval al getekend:

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

You wanna book the kid have that 💼 lol… Iconn.me/Jarule #iconn 12.XII.Twelve

Een bericht gedeeld door JaRule (@ruleyorkcity) op

1 Comment

  • Reply
    Jasper
    10 maart 2019 at 13:21

    Waarom wordt er zo denigrerend gesproken door jullie over Andy King? Denk dat heel de wereld medelijden met hem heeft. Veel respect voor hem dat hij dusdanig tot het uiterste wilde gaan om te helpen en dan wordt hij hier afgeschilderd als iemand met een pijpgraag mondje?

    Schaam je

Leave a Reply

Instagram