Slider

De meest vrolijke regenjassen ter wereld komen gewoon uit Amsterdam

regen in Amsterdam

Als het regent in Amsterdam – en dat doet het best vaak – dan trekken wij weer met tegenzin onze ‘industrial grey’ regenjas van de kapstok. De fietstocht van ons appartement in West naar kantoor in Oost van 20 minuten wordt opeens naast een stuk natter ook een stuk grijzer. Bijna iedere fietser die je tegenkomt onderweg heeft zich in het grijs, zwart of een mengeling hiervan gehuld. Alsof de regen alleen nog niet genoeg is, wordt alles ook in één keer een stuk saaier. Daarom worden wij ook zo ontzettend blij van het Amsterdamse outerwear merk GOSOAKY. Het merk is hard op weg om de nieuwe standaard te worden als het gaat om regenjassen of andere beschermende kleding (of ‘outerproofs’ zoals het merk de kleding het zelf zo mooi noemt).

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Fashionable regenjassen die je ook echt droog houden (oh en pinguïns!)

Dit omdat de kwaliteit van deze ‘outerproofs’ fantastisch is, er innovatieve materialen worden gebruikt, functie hand in hand gaat met fashion en dat je ook nog eens een stel pinguïns op Antarctica steunt (daarover hieronder meer). Maar wat wij het tofste vinden is dat je gewoon blij wordt van GOSOAKY’s collecties. Weg met die grijze massa, want wie heeft dat ooit bedacht?! Daarnaast is het ons in het verleden echt veel te vaak voorgekomen dat na het uittrekken van een regenjas, je alsnog overal natte plekken hebt. Dat is verleden tijd met deze jassen, want daar worden de naden (altijd zwakke plekken bij Nederlandse buien) op een speciale manier dicht gemaakt.

 

Iedereen weer dansen in de plassen – ook de pinguïns!

Met deze fashionable collecties voor volwassenen en kinderen zorgt het merk er in onze ogen voor dat we gewoon weer kunnen genieten van de regen. Ja het is zuur als jij op een maandagochtend door de stromende regen moet fietsen naar kantoor, om daar de tegenvallende kwartaalcijfers (boring!) te presenteren. Maar dit wordt allemaal een stukje vrolijker wanneer je door de stromende regen fietst in zo’n heerlijk vrolijke jas én dat je ook nog eens droog aankomt. Dit is een jas die je met plezier van de kapstok pakt wanneer het begint te regen om met je kleine neefje weer even lekker door de plassen te stampen. Of om met je liefje door de motregen te fietsen naar het Amsterdamse Bos om te ervaren hoe lekker rustig het daar dan is. Gewoon op avontuur! Ok, ok en die pinguïns dan? Deze – eveneens vrolijke – beestjes steun je wanneer je een item uit de GOSOAKY webshop aanschaft. Bij iedere aankoop, gaat er een gedeelte naar het Wereld Natuur Fonds, om een speciaal project in Antarctica te steunen.

“Play outside and help a penguin!’ en dat lijkt ons een verrekt goed voornemen.

Minpunten?!

Van ons mag de hele kindercollectie van GOSOAKY wel gewoon een-op-een gekopieerd worden naar maten voor volwassenen, want wij zijn stiekem een beetje jelly dat de collectie voor kinderen groter is. Toch zien we gelukkig een hoop items in beide collecties terugkomen, dus dit is de ideale kans om matching regenpakken te kopen voor je favoriete nichtje (ha, alsof je een excuus nodig had). Kom maar op met die regen!

Meer informatie | GOSOAKY

No Comments

    Leave a Reply