Entertainment Films Slider

Je classic Netflix teen movies op een rijtje

Mean Girls

Foto: I1.wp.com

We gaan heel eventjes terug in de tijd. De tijd dat je wiskundehuiswerk de grootste struggle was en niet het betalen van je veel te dure, Amsterdamse huurhuis. Maar in die tijd waren er ook een paar hele mooie dingen. De tienerfilms bijvoorbeeld. En het voordeel van 2018 is dat deze ook gewoon op Netflix staan en je je dvd’s en dvd-speler niet hoeft af te stoffen. Wees voorbereid op de echte meisjesfilms, die je beter kunt overslaan tijdens een avondje met je vriend op de bank. Meidenavond, popcorn en een manicure it is!

Alle films al gehad tijdens je meidenavond? We hebben ook nog een lijstje met heerlijke tienerseries.

Mean Girls

Als jij zegt dat je deze film niet al minstens 5 keer hebt gezien, dan geloven wij jou sowieso niet. Inmiddels kunnen wij deze film meepraten. Van ‘Whatever, I’m getting cheese fries’ tot ‘If you’re from Africa, why are you white?’ En zo kunnen we nog uren doorgaan. Deze film is een must-see voor alle tieners, of voor alle inmiddels volwassenen die deze film nog steeds als guilty pleasure hebben. Mocht je het verhaal nog niet kennen: Cady verhuist van Afrika naar Amerika, waar zij tussen de populaire Plastics van de school beland. Drama gegarandeerd.

 

Artikel gaat hieronder verder

She’s the man

Het is zo een heerlijke flauwe film die je makkelijk wegkijkt. Neem deze film vooral met een korreltje zout. Viola (Amanda Bynes) Haar tweelingbroer vertrekt naar Londen en zij neemt zijn plek in en verkleedt zichzelf als man. Het is vooral veel lachen tijdens deze film.

 

Bring it On: All or Nothing

Bring it On mag natuurlijk niet in dit lijstje missen. Zoveel 13-jarige meisjes wilden toentertijd cheerleader worden en deden de dansjes van iedere Bring it On film na. Bring It On: All or Nothing is ons lievelingsdeel. In deze film moet Britney (Hayden) verhuizen naar Los Angeles, omdat haar vader een nieuwe baan heeft gekregen. Hier komt ze op de multi-etnische Crenshaw High School, waar ze met niet al te veel gemak haar cheerleader carrière op probeert te pakken.

It’s a Boy Girl Thing

Weer zo een film die je lekker makkelijk kunt wegkijken. In It’s a Boy Girl Thing gaat het over twee buren die een gigantische hekel aan elkaar hebben. Maar wat gebeurt er als je in elkaars lichaam wakker wordt? Elkaars reputatie verpesten natuurlijk.

 

Clueless

Deze mag dan wel uit 1995 komen, Dat ie zo een tien jaar later nog zo populair was, zegt wel genoeg over wat voor een klassieker het is. Cher (Alicia Silverstone) is een rijkeluisdochter en er wordt gezegd dat ze alleen maar aan zichzelf denkt. Als er dan een nieuw meisje op school komt, gaat Cher proberen haar populair te maken.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram