AMSTERDAM Do

Je eerste oktoberweekend vieren doe je zo

BROOKS

Het is officieel oktober. We weten inmiddels wel dat het dan kouder, donkerder en regenachtiger wordt. Maar laten we vooral niet vergeten dat dit ook dé maand is waar je de knusheid en gezelligheid nog meer opzoekt. Des te leuker om samen met collega’s, vrienden of familie er op uit te trekken en de herfst de baas te zijn. Dit weekend staan er weer genoeg evenementen op de planning waar je kan opwarmen. Dus kies vooral voor een outfit met laagjes zodat je de hele dag voort kan.

Vrijdag 5 oktober | Fridak | Bardak

Op vrijdag kan je het wel van de daken schreeuwen: “weekend”! Dit mag, op Fridak bij Bardak. Hier kan je het weekend van start gaan met shots voor €2,50, en cocktails voor €7,-. Daarnaast is Bardak ook de perfecte plek om een bodempje te leggen voor de rest van de avond. Tel Aviv’s favourite snacks zorgen ervoor dat die paar borrels uitlopen tot een streetfood-bacchanaal. Neem vooral ruim, want de DJ zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven zitten. Drinks, food, dance and repeat.

Bardak

Artikel gaat hieronder verder

Zondag 7 oktober | Boozy Brunch | Brooks

Warm en knus met je vrienden of familie op zondag brunchen. Precies waar de Boozy Brunch bij Brooks geschikt voor is. Niet alleen de open haard zorgt voor wat warmte. Maar ook het comfort food en bijbehorende boozy refreshments laten je weer op temperatuur komen. Bij Brooks snappen ze dat je wat tijd nodig hebt om je warm aan te kleden en de regen te trotseren, daarom kan je van 11:00 uur tot 16:00 uur brunchen. Natuurlijk zijn de kleine brookies welkom om hun regenlaarsjes en jasjes te laten drogen.

BROOKS

Zaterdag 6 oktober | The Invite Rooftop Edition | THE BUTCHER Social Club

Who doesn’t love a rooftop party? Met z’n alle sluiten we de zomer af aanstaande zaterdag op het dakterras van THE BUTCHER Social Club – The Forbidden Garden. De Ibiza vibes are real, dansen met de ondergaande zon op de achtergrond. De eerste editie van The Invite belooft een heerlijke namiddag borrel te worden. Mocht het weer niet goed genoeg zijn om van het dakterras gebruik te maken zal het event binnen plaats vinden. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

The Invite

Zaterdag 6 oktober | MOER Presenteert Eekhoorntjesbrood | MOER

Bij MOER houden ze van biologische en lokale producten, waarbij vooral groentes de hoofdrol spelen. Elke eerste zaterdag van de maand presenteert MOER daarom een seizoensprimeur. Voor de maand oktober hebben ze ook weer een toepasselijk thema gevonden: eekhoorntjesbrood. Van 12:00 uur tot 15:00 uur kan je genieten van een vijf gerechten lunch waarbij dit ingredient in de spotlight staat. Een echte herfstlunch dus. Reserveren kan via de website.

MOER

Zaterdag 6 oktober | Leroy Styles | MAD FOX Club

Het is weer tijd voor een goed feestje want Leroy Styles is terug! Hij staat voor groove, energy en turbo beats of zoals hij het zelf ‘gewoon’ noemt. Vanaf het begin in de jaren ’90, het moment dat hij verliefd werd op housemusic, tot op de dag van vandaag wordt Leroy beschouwd als een van de meest succesvolle DJ’s in de Nerderlandse clubscene. Kom je zijn werk 6 oktober bewonderen bij MAD FOX Club?

Vrijdag 5 oktober | VrijMiBo | Bar Kantoor

Vrijmibo’s: een bekend concept en altijd goed. Bij Bar Kantoor kan je elke vrijdag met je collega’s vieren dat je maandag pas weer een vergadering op de agenda hebt staan. Lekker borrelen tot in de late uurtjes maar gezellig blijven eten kan natuurlijk ook. Op de borrelkaart staat genoeg voor een goede bodem. Vanaf 20:00 uur staat de DJ klaar en mag er gedanst worden. Nog een extra bonus: je kan daarna altijd nog de avond voortzetten op een feestje op het Westergasterrein.

Bar Kantoor

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram