AMSTERDAM Do Slider

Je hebt het komend weekend een éxtra goede reden om naar het Vegan Food Festival te gaan

Het zal je niet ontgaan zijn, maar het festivalseizoen is in volle gang bezig. Van lange weekenden doorhalen bij muziekfestivals, tot je buikje rond eten bij de vele foodfestivals. Ons hoor je niet klagen, omdat het enige probleem deze zomer de keuzestress lijkt te zijn. Zo. Veel. Keuze! Over het nieuwe Vegan Food Festival (10, 11 en 12 augustus – Westergasfabriek) hoeven wij dan weer niet lang na te denken, want dit is er eentje die direct in je agenda kan. Wij weten inmiddels door een vriendin die vegan kookt dat deze keuken net zo eindeloos is als de ‘reguliere’ en dat is ook precies hoe het sympathieke Vegan Food Festival het gaat doen het komende weekend: waanzinnig lekker eten serveren.

Het Vegan Food Festival is bedoeld om een breed en gevarieerd publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een plantaardige levensstijl. Met een ruim aanbod aan verschillende vegan keukens en een gevarieerde randprogrammering (daar komt die extra reden, hint, hint!), hoopt de organisatie op een leuke manier educatie aan te bieden en te laten zien dat lekker eten ook anders kan; diervriendelijk, duurzaam en plantaardig. Klinkt te gek toch? Wij nemen de proef op de som, door een vriend mee te nemen die zijn tanden nog poetst met een t-bone.

Ok, ok, wat is nu die extra goede reden?!

Elke festivaldag wordt vanaf 23:00 feestelijk afgesloten in het Transformatorhuis. Dat is op zich al heerlijk nieuws, maar Colourful Rebel slaat de handen ineen met LOCO om de vrijdagnacht even éxtra op z’n kop te zetten. Als je ons een beetje hebt gevolgd de laatste maand, weet je dat we samen met LOCO laatst ook de Social Club op het Leidseplein hebben afgebroken, dus dan weet je wat je kunt verwachten. Vuige hits, hele leuke mensen, een confetti kanon op z’n tijd en heel veel geflirt. Gooi jezelf op attending, nodig je leukste vrienden uit en we zien jullie bij de eerste afterparty van het festival!

Toegang tot het Vegan Food Festival is gratis. Voor deelname aan de activiteiten kunnen er toegangskaarten gekocht worden via www.veganfoodfestivals.nl.

LOCO & Colourful Rebel X Vegan Food Festival – Transformatorhuis
Datum: vrijdag 10 augustus
Tijd: 22:00-04:00

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram