Do Where to eat Amsterdam

Je kan nu 24 uur per dag studeren in de studieruimtes van The Student Hotel

Bron: TSH

Zoek jij nog een geweldige studeerplek of maakt je huisgenoot te veel lawaai of loopt je buurman gewoonweg altijd te schreeuwen? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Daarom opent The Student Hotel 24 uur per dag studieruimtes tijdens tentamenweken voor alle studenten. Om studenten bij te staan tijdens de laatste tentamenperiode opent The Student Hotel in heel Nederland haar deuren. Niet alleen voor de studenten die in het hotel verblijven voor dit semester, maar voor elke student die nog een paar uur extra wil doortrekken. Het initiatief moet de druk bij universiteiten en universiteitsbibliotheken verminderen en studenten de mogelijkheid bieden ook na sluitingstijd verder te kunnen studeren. The Student Hotel is o.a. te vinden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Maastricht en Eindhoven.

Artikel gaat hieronder verder

Bibliotheken, hogescholen en universiteiten kampen met grote aantal bezoekers tijdens tentamenperiodes en kunnen deze groep niet voldoende tegemoetkomen in hun behoefte. De urgente vraag kwam in eerste instantie vanuit de universiteit van Maastricht. De nood was hoog en de universiteitsbibliotheek vroeg meteen om een passende oplossing. Na een succesvolle test in The Student Hotel Maastricht, waar studenten de mogelijkheid kregen 24 uur per dag gebruik te maken van de geschikte studieruimtes tijdens tentamenweken, wordt de extra gratis dienstverlening nu doorgevoerd in alle andere steden.

Hiermee laat TSH zien de behoefte te begrijpen en biedt een passende maatregel om de studenten de volledige rust te bieden die ze nodig hebben tijdens deze stressvolle periodes. De ruimtes die worden vrijgegeven zijn niet alleen bedoeld voor de studenten die er wonen voor een semester, maar zijn juist in het leven geroepen voor alle studenten. “A cool designed place like this helps me to focus more”, aldus een student in Maastricht.

“Uit mijn eigen studententijd weet ik nog goed hoe stressvol tentamenperiodes konden zijn. Ook van onze community horen we vaak dat de universiteitsgebouwen en bibliotheken vaak vanaf ’s ochtends vroeg al overbezet zijn. Als hotel willen wij de beste ruimtes bieden voor onze gasten om hun doelen te bereiken, tijdens deze periode is dit voor een deel van onze community een stille studieruimte waar ze de hele dag terecht kunnen. Studenten zijn de toekomstige leiders van de wereld, wij willen ze een plek bieden waarop ze zich optimaal voor deze rol kunnen voorbereiden. Een urban campus voor alle studenten, niet alleen die enkel bij ons verblijven.” – Frank Uffen, Co-Founder van The Student Hotel

No Comments

    Leave a Reply