Home

Je kunt je nu opgeven voor de Expeditie Robinson editie van Videoland

Expeditie Robinson

(Foto: Shutterstock)

Het is inmiddels een beetje traditie in televisieland: het ene legendarische programma stopt en de ander staat alweer te trappelen om te beginnen. We hebben het natuurlijk over Expeditie Robinson, dat altijd wordt opgevolgd door Temptation Island. Beiden spelen zich af op een eiland, alleen is de voorraad condooms en algemene viezigheid op het ene eiland groter dan bij de ander. Expeditie liep een beetje gek af door het ontslag (Dennis vertelt er open alles over) van de presentator Dennis Weening, maar toch krijgt het nu een leuk staartje. Videoland zendt een heel eigen seizoen uit vóór de reguliere van eind dit jaar. En het mooiste? Wij kunnen ons nu met zijn allen nog proberen op te geven.

(Screenshot Expeditie Robinson website)

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het mooie is dus nu dat je niet hoeft te concurreren met BN’ers, want aan deze editie doen alleen onbekende koppies mee. Da’s misschien een beetje jammer omdat je bij BN’ers toch eerder een beeld hebt, maar over het algemeen zijn edities zonder BN’ers wel een stuk fanatieker. Geen luie rappers op dit eiland! Doe jij mee? Na het zien van onderstaande promovideo begint het bij ons ook wel te kriebelen.

Opgeven doe je hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heb jij je al opgegeven voor de Videoland editie? 💪 Meer info: expeditierobinson.nl #expeditierobinson #videoland #opgeven #uitdaging @videolandonline

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

No Comments

    Leave a Reply