Do Entertainment

Je kunt nu bij Pathé je eigen bioscoopzaal huren

Een filmavondje thuis is toch anders dan een filmavond in de bioscoop. De stoelen, het geluid en niet te vergeten het enorme scherm is toch wel een stukkie beter in de bios. Daarom komt Pathé nu met de perfecte oplossing voor mensen die graag met een groep vrienden of vriendinnen naar de bios willen. Oh en het klinkt nog lekker ook, namelijk: Pathé Privé.

Als je naar de film gaat kan je natuurlijk niet kiezen wie er bij je in de zaal komen te zitten en kan je nog wel eens last hebben van mensen die praten tijdens de film, luidruchtig zitten te snacken of die continu op hun telefoon zitten. Met Pathé Privé is dat verleden tijd. Trommel 29 mensen op, kies een film uit die jullie willen zien en je kunt gezellig met je vrienden (natuurlijk wel op 1,5 meter afstand) genieten van een next-level filmavond.

Je kunt al een zaal huren vanaf 19 euro per persoon en dat is inclusief drankjes en popcorn. Je kan kiezen uit alle films die op dat moment draaien in de bioscoop. Voor nu is de maximale capaciteit die is toegestaan 30 man, maar later zal dit veranderen naar 100. Wij vinden het in ieder geval een top idee van Pathé. Je kunt hier je privézaal reserveren.

No Comments

    Leave a Reply