Entertainment Home

Je kunt nu de Sims kopen voor maar 9,99 euro

De Sims 4 is nu verkrijgbaar - Officiële EA-website

Foto: EA Games

Dames en heren jongens en meisjes, wij hebben heel fijn nieuws vandaag voor iedereen die in quarantaine zit en zich enorm verveeld. EA Games snapt dat deze tijd moeilijk is en dat iedereen wel wat vermaak kan gebruiken. En dus hebben zij momenteel een sale op De Sims en kun je hem nu kopen voor maar 9,99 euro. Dat is maar liefst 75% korting, de originele prijs van De Sims 4 is namelijk 39,99 euro. Ik zei toch dat we goed nieuws hadden.

Foto: Origin

Mocht je De Sims al hebben, niet getreurd, alle expansion packs en game packs zijn ook met korting. Waar je normaal 39,99 betaalt voor een expansion pack waarbij je een hele nieuwe wereld krijgt, nieuwe items om je Sim mee aan te kleden en natuurlijk een hele nieuwe gameplay betaal je nu maar 19,99 euro. Is dat even fijn, kun je gelijk alle uitbreidingen kopen die je al zo lang op je wishlist hebt staan. Je shopt de sale hier op Origin, dit is de officiële verkoper van De Sims games. De sale loopt tot volgende week donderdag 9 april dus als je iets wilt kopen, zorg er dan voor dat je dit op tijd doet en er niet net naast grijpt!

Brb ik ga even een villa bouwen en drie kinderen krijgen en happily ever after leven met ook nog eens 2 honden en een kat joeee.

No Comments

    Leave a Reply