Virals

Je kunt nu je voicemail laten inspreken door Martien Meiland

Foto: Vakantieveilingen

Ja, hallo ik ben er nu even niet ben lekker aan het wijnen, wijnen, wijnen bel een ander keertje maar terug ja? Oké doeeeg *Martien Meiland voice*. Is jouw voicemail gedateerd en kun je wel een fantastisch leuke voicemail ingesproken door de enige echte Martien Meiland gebruiken? Nou dat kan, maar daar hangt wel een flink prijskaartje aan. Fans betalen de hoofdprijs om Martien hun voicemail in te laten spreken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bied mee en win een voicemail ingesproken door mij! Hoe leuk is dat! Ga naar vakantieveilingen.nl

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Nu het chateau ter gevolge van het coronavirus al een tijdje geen gasten mag ontvangen moeten de Meilandjes op andere manieren geld zien te verdienen. Martien lijkt de perfecte oplossing te hebben gevonden namelijk: voicemails inspreken. Want wie wil dat nou niet? Zo’n leuke voicemail met Martien Meiland? Dat dachten meer mensen, Martien veilt de voicemails op vakantieveilingen en de eerste voicemail is al verkocht voor maar liefst 115 euro en de teller voor de tweede voicemail staat nu op 261 euro. Wat goeeed.

Mocht je ook mee willen bieden dan kan dat hier. De veiling loopt tot en met 30 mei en er worden in totaal 10 voicemails verkocht. Enige minpuntje: de voicemail duurt max. 15 seconden en Martien bepaalt wat er in de voicemail gezegd wordt, maar hé dan heb je wel een echte Martien Meiland voicemail.

No Comments

    Leave a Reply