amsterdam Eat Slider

Je perfecte maandagavond diner bij ZUID

ZUID invites

Ken je dat? Dat je een wild weekend hebt gehad en je eerste werkdag best wel vermoeiend kan zijn? Je wilt eigenlijk flink in de watten gelegd worden. Dus is het tijd om jezelf zo een avond te verwennen met een lekker diner. Komt het even goed uit dat je deze maandag, 17 september, kunt aanschuiven voor een exclusief diner waarbij de smaken van Freek van Noortwijk en Guillaume De Beer worden gecombineerd met die van ZUID.

Artikel gaat hieronder verder

Deze editie staat Richard Way met niemand minder dan Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer van Restaurant BREDA, GUTS & GLORY en MARIS PIPER in de keuken.

Je schuift aan voor een heerlijk 6-ganger diner voor €60,- per persoon. Voor wie er niet zo snel kan hoofdrekenen: dat is maar een tientje per gerecht. Mocht je je zware eerste werkdag willen afsluiten met een wijntje heb je dit 6-ganger diner ook inclusief wijnarrangement voor €100,- per persoon. Vind je dit perfect klinken? Reserveren is mogelijk via 020-2103321 of mail naar gabi@restaurantzuid.amsterdam. En misschien zien wij jou maandag!

Wijn

Foto: Shutterstock

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram