Food & Health Slider

Je vervelen tijdens Pride 2017 is geen optie: alle hotspots op rij

Volgende week, 29 juli t/m 9 augustus, staat Amsterdam in het teken van vrijheid en trots. De stad wordt overspoeld door kleurrijke mensen van over de hele wereld die zich verzamelen om hun Pride te vieren. Verschillende locaties tonen hun respect door een bepaalde limited edition te lanceren, een feestje te organiseren of hun hele zaak op z’n kop zetten. Be pride and join this colorful parade!

Wie doen er allemaal mee?

MENEER NIEGES
We beginnen deze lijst eventjes schaamteloos met ons eigen evenement, namelijk een afterparty van de gay pride bij Meneer Nieges thuis! Net als voorgaande jaren staan wij ook dit jaar weer op een boot de gekleurde regenboogballen uit onze strakke broekjes te dansen (samen met Disco Dolly en Natwerk), maar dat moet natuurlijk doorgaan wanneer we de boot afmeert. Kom daarom samen met ons de liefde van de Pride vieren bij Meneer Nieges! Facebookevent -> hier.

THE DUCHESS
De Afternoon Tea vervult een prominente rol binnen THE DUCHESS. De gehele week komt theetijd met de allure van blauw bloed wanneer deze geserveerd wordt in THE DUCHESS’ tearoom, restaurant of bar. Gasten tuimelen net als Alice een theefeestje in Wonderland binnen waar een overdaad aan hartige delicatessen, elegante sandwiches en verfijnde patisserieën op het menu staat. Tijdens Gay Pride dit jaar draagt THE DUCHESS haar extravagante Afternoon Tea op aan de gehele gay community. Laat je verrassen door regenboogkleurige macarons, glinsterende geglazuurde cupcakes en mini verse fruitsalades, uiteraard begeleid door verfijnde champagne en een exclusieve theeselectie. Treat yourself! (31 juli t/m 6 aug.)

Artikel gaat hieronder verder

SNCKBR
Dat de healthy gerechten van SNCKBR finger licking goed zijn is inmiddels bekend maar nu Gay Pride nadert vliegen de calorieën er helemaal vanaf. Op zondag 30 juli heb je de kans om tijdens de G.H.B. Unicorn Edition @ Van Wou de Rainbow pancakes en roze shakes uit te proberen. Start the day colourful en waan je in de feest gekte van Gay Pride 2017! Any other wishes?

Miss Louisa Coffee + BenGAYS
Voor de echte Gay Pride zoetekauwen transformeert Miss Louisa Coffee + Beignets in een roze oase. Beignets veranderen in BENGAYS en speciaal voor deze gelegenheid zijn ook de Rainbow cup cakes niet uit het straatbeeld te slaan. In combinatie met een dosis cafeïne verwerkt in een latte of ice coffee, ben je ready om te shinen. Je vindt Miss Louisa vlakbij Centraal aan de Nieuwezijds Voorburgwal bij het naastgelegen Kimpton de Witt hotel.

Damrak’s G(ay)&T DIY
Je hebt de beste spot weten te bemachtigen op de Prinsengracht, de meest gezellige mensen staan om je heen en je voelt de liefde! Enige wat er nog ontbreekt is een scheutje liefde in een glas. Ras-Amsterdammer Damrak Gin komt speciaal met een gaypride G&T die jij heel gemakkelijk zelf kan maken. Pak een groot glas en start met 50 ml Damrak Gin met wat ijs. Voor de roze sferen voegen we 150 ml Thomas Henry Cherry Blossom tonic toe. Vergeet geen schijfje sinaasappel voor de finishing touch!

Deliveroo
Alvast een tipje van de sluier: Nederlands’ favoriete bezorgservice van je lievelingsrestaurants krijgt tijdens Gay Pride een mini-rebranding: Deliveroo wordt Deloveroo! Tijdens deze week is de Roo nóg kleurrijker en zullen verschillende deelnemende restaurants een speciaal Gay Pride Menu aanbieden. Daarover later meer…

    Instagram