Food & Health

JuiceBrothers opent zijn eerste vestiging in Den Haag

Op steenworp afstand van het Binnenhof opent Juicebrothers sinds vandaag zijn deuren aan de Haagsche Bluf. De grootste sappenbar van Nederland wil, buiten de mogelijkheid om nu overal online juices te kunnen bestellen, nóg verder doorgroeien met behulp van nieuwe winkels. Het Haagse filiaal is daar een eerste resultaat van.

Volgens Bibi Janus (33), een van de drie oprichters, is gezondheid belangrijker dan ooit. “Daarom komt de vestiging met immuunsysteem boostende sappen hopelijk als geroepen voor Hagenezen en omwonende.” Juicebrothers werkt alleen met biologische en seizoensgebonden producten en probeert daarnaast bij te dragen aan vernieuwende duurzame oplossingen. Een recent voorbeeld hiervan is een nieuwe lijn, volledig bestaand uit eigen sappenpulp van geperst groente en fruit met crackers en jam als resultaat.

De Haagsche Bluf werd onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van vele barretjes, winkels en een nieuwe foodhal. Juicebrothers is gelegen in hetzelfde pand als sportschool Skyhealth en beschikt over een groot terras. De combinatie sportschool en sappenbar resulteert direct in de handige combinatie van gezond sporten en bewust eten.

Wat is Cold Pressed Juice?
Aangezien Juicebrothers enkel werkt met cold pressed machines blijven essentiële vitaminen, mineralen en enzymen maximaal behouden. Twee koude platen bewegen langzaam naar elkaar toe waardoor het versproduct letterlijk uitgeperst wordt en er geen warmte bij het proces komt. Het sap dat hieruit voortkomt is het puurste in zijn vorm. Juicebrothers sappen bevatten tot wel twee kilo groente en fruit per fles en zijn daarmee een gemakkelijke, effectieve en verantwoorde manier om alle dagelijkse voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnen te krijgen.

Wie zijn Juicebrothers?
JuiceBrothers is in 2015 opgericht door drie vrienden die eenzelfde gedachte deelden: hoe maken we sap in de meest pure vorm met optimale smaak? Het antwoord lag toen nog in de Verenigde Staten, waar de cold pressed methode al veelvuldig werd uitgevoerd. Na het importeren van een cold press machine en het inschakelen van een chef voor het maken van de juiste receptuur, was de eerste JuiceBrothers-store op de van Woustraat in Amsterdam een feit.

Juicebrothers telt buiten de vestiging in Den Haag inmiddels acht vestigingen in Amsterdam, twee filialen in New York en één in Memphis.

Juicebrothers Den Haag
Haagsche Bluf 37, 2511 CN, Den Haag
Dagelijks geopend van 08:00 tot 18:00

No Comments

    Leave a Reply