Home Interior

Deze mini-meubels zijn speciaal ontworpen voor katten

(Foto’s: Okawa City / YouTube)

De IKEA ging laatst helemaal viral toen ze hun aankomende collectie meubels voor huisdieren lanceerden. Maar wat blijkt? Ze zijn helemaal niet de eerste! In een nieuwe campagne van Okawa City (Japan) tonen diverse Japanse meubelmakers mini-meubels speciaal voor katten.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het doel van het opmerkelijke project, is Fukuoka te promoten. Dit is een stad in Japan, die bekendstaat om de vele ambachtslieden en werkplaatsen die je er kunt vinden. Van houtbewerking tot meubelmakers en beeldenkunstenaars, ze hebben zich allemaal verzameld in Fukuoka. Voor het nieuwste project ‘craftsman MADE’ zijn er echt bestaande meubels, klein gemaakt speciaal voor katten. De gehele installatie zal geplaatst worden in Okawa en zal voor bezoekers gratis te bezoeken zijn. De meubels zelf zullen na afloop te voor een klein prijsje verkocht worden.

PS Mocht jij de komende tijd nu niet geheel toevallig in de buurt zijn van Okawa, dan kun je onderstaande foto’s van het project altijd aan je eigen timmervrouw laten zien.

Meer informatie | Okawa City

    Instagram