TV

Kevin wordt beschuldigd van bedrog, agressie en jawel: vaderschap

temptation

Bron: Screenshot Temptation Island 2018 VijfTV

Uit het Belgische dagblad TV Familie blijkt dat Kevin (je weet wel: koekerond), wordt beschuldigd door twee ex-vriendinnen van “Bedrog, agressie én hij is de vader van mijn baby”. Kevin ontkent hierop alles. De ex-vriendinnen willen voorkomen dat hij andere meisjes hetzelfde aandoet, en hebben daarom het dagblad gecontacteerd.

Artikel gaat hieronder verder

De ex-vriendin van Kevin, Shelly laat van zich horen (zij deed ook mee aan ex on the beach). Eind november 2018 werd zij mama van een meisje: Lenthy. En surprise surprise laat Shelly nu weten dat Kevin de vader van haar baby is. Ze eist dan ook een DNA-test, die Kevin, 3 keer raden, weigert! Benieuwd wat hier nog allemaal van terecht komt. Hij ligt in ieder geval aardig onder vuur!

“Ik heb in die periode alleen maar met Kevin gevrijd. Mijn kindje kan alleen van hém zijn. Trouwens: Lenthy lijkt op hem én ze heeft dezelfde bloedgroep als ik én Kevin. Ik eis een DNA-test. Maar hij wil geen DNA afstaan. En ik wil niet naar de rechtbank stappen omdat ik zoiets niet kan betalen. Daarom doe ik via deze weg een oproep naar Kevin toe: doe die DNA-test alsjeblief. Lenthy is ook jouw kind. Je mag haar niet in de kou laten, ze moet haar papa leren kennen!” – Shelly in TV Familie

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram