Home

Khabib en Conor reageren op de complete chaos die volgde na ‘het gevecht van de eeuw’

Conor McGregor

(Foto: G Holland / Shutterstock.com)

Een nieuw jaar, een nieuw ‘gevecht van de eeuw’? Daar lijkt het wel op bij de razendpopulaire MMA-gevechten van de Ultimate Fighting Championship (UFC). Het grootste paradepaardje van deze brute sport is natuurlijk de Ier Conor McGregor, die persoonlijk de UFC en daarmee MMA weer helemaal op de kaart heeft gezet. Het gevecht tussen McGregor en bokser Mayweather was de vorige keer ‘het gevecht van de eeuw’, maar het afgelopen weekend stopte Conor toch even met geld tellen om weer de ring in te gaan. McGregor en wereldkampioen Khabib Nurmagomedov gingen de ring in om UFC 229 te beslechten en dit – SPOILER – werd in ronde vier na 3.03 minuten besloten, toen de uitgeputte Ier moest afkloppen toen Nurmagomedov hem in een nekklem nam. Tijd voor een feestje? Think again, want er brak een gigantisch gevecht uit:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

McGregor staat erom bekend dat hij een echte ‘trash talker‘ is, maar het lijkt er nu op dat hij bij Khabib te ver is gegaan. Toch is Khabib ook niet helemaal vrij te pleiten, want hij had nog heel eventjes koel moeten blijven in de kooi om vervolgens de belt in ontvangst te nemen. Zelf heeft hij nu excuses aangeboden:

Het is voor McGregor zijn tweede nederlaag in tien UFC-wedstrijden. Nurmagomedov boekte zijn 27e (!!) opeenvolgende zege in de MMA. Conor zelf heeft er alweer hartstikke zin in. Rematch!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’ll be back.

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

Gevecht gemist? Hier zijn een aantal hoogtepunten (pas op: kan schokkend zijn):

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram