Virals World

Khloé Kardashian verkoopt haar miljoenenvilla en zo ziet het huis eruit

It’s time to say goodbye.. Khloé Kardashian heeft haar miljoenenvilla in Calabasas te koop gezet en hier hangt een enorm prijskaartje aan. Ze kocht het huis in 2014 van niemand minder dan Justin Bieber en heeft het huis geheel naar haar eigen smaak omgebouwd en ingericht. Benieuwd? Wij zetten wat foto’s voor je op rij.

Khloe Kardashian

Foto: The Society Group

Als je Keeping Up With The Kardashians volgt dan heb je het jaloersmakende huis vast en zeker al vaker voorbij zien komen. Het huis met landgoed is zo’n 1.021 vierkante meter en staat in de buurt ‘The Oaks’ in Calabasas waar ook haar grote zus Kourtney woont dus mocht je dit huis willen kopen, krijg je haar als buurvrouw erbij (wij zeggen, win-win).

Khloe Kardashian

Foto: The Society Group

Khloe Kardashian

Foto: The Society Group

De tuin is enorm en heeft natuurlijk een zwembad, schommelstoelen en een plek om te dineren. Daarnaast is er meer dan genoeg privacy, je kan het huis alleen zien als je in een helikopter zit en het is streng beveiligd.

Khloe Kardashian

Foto: The Society Group

Khloe Kardashian

Foto: The Society Group

De foto’s van de binnenkant van het huis zijn net zo mooi als die van de buitenkant. Alles is natuurlijk geheel in Kardashian-stijl, chique en modern afgewerkt. Helaas zijn er niet nog meer foto’s van het huis, maar wanneer het huis echt op de markt gezet zal worden zullen er vast nog meer foto’s gepubliceerd worden. Het huis zal te koop komen te staan voor een bedrag van maar liefst 18,950,000 dollar. Koopje toch?

Bron: People

No Comments

    Leave a Reply