What to do Wereld

Klassiek en iconisch: Dit is de Won Hundred Dots denim kruk

Won Hundred’s oprichter en creative director Nikolaj Nielsen heeft er genoeg van in zijn huis en kantoor staan: de Fritz Hansen DOT kruk. De kleine ronde krukjes zijn een favoriet van Nielsen en staan altijd keurig in de hoek van de kamer gestapeld. Een uitnodiging die roept ‘we hebben nog wel een stoeltje, kom erbij’. Volgens Nielsen is er immers altijd plaats voor meer gezelschap.

De samenwerking tussen kledingmerk Won Hundred en kunstenaar Fritz Hansen – beide afkomstig uit Kopenhagen – kwam dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. Een limited edition DOT kruk met het klassieke design, bekleed met de welbekende denim stof van Won Hundred.

Samen met Won Hundred’s head of design Christian Andresen zijn er honderd krukjes ontworpen met denim, die ieder een handgeschilderd nummer bezitten. De DOT is te koop voor 216 euro in de flagship stores van Won Hundred en Fritz Hansen in Kopenhagen, maar is ook te bestellen via www.wonhundred.com.

1 Comment

  • Reply
    소셜그래프
    5 maart 2020 at 11:19

    I’ve learn several good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting.I wonder how much effort you place to make this kind of magnificentinformative web site.

Leave a Reply