AMSTERDAM Do Slider

Komt het feest niet op gang? Ga naar de beste karaokebar van Amsterdam

Duke of Tokyo

(Foto’s: Duke of Tokyo)

Iets ‘het beste van Amsterdam’ noemen is nogal een statement, dat beseffen wij ons maar al te goed. Daar strooien wij dan ook niet te vaak mee, want dan verlies je als online magazine al snel je geloofwaardigheid. Zo hebben we deze zin eerder gebruikt bij een nieuw steak restaurant, waar je naar onze bescheiden mening de beste biefstuk van de stad eet. Da’s even een klein en sappig bruggetje naar karaokebar Duke of Tokyo in de altijd gezellige Reguliers, die eerder dit jaar na lang verbouwen haar deuren opende.

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Voor elke groep een hysterische privé booth

Hoewel je in Amsterdam honderden kroegen en tientallen karaokebars hebt, is het in de Duke vanaf dag één volle bak. Dit heeft misschien te maken met het feit dat de eigenaren de tent met liefde en passie hebben verbouwd tot echte Japanse karaokeplek, waar elke groep zijn eigen privé booth heeft. Van 4 personen tot 25 personen, voor iedereen is er de perfecte booth gemaakt die op zichzelf weer helemaal uniek is in hysterische Japanse stijl.

Wanneer je feestje een kickstart nodig heeft

Wij zijn voor het blog eens in Tokio geweest, waar wij ons verbaasden over de enorme cultuurshock. In positieve zin that is, want je bent er – hoe cliché ook – echt even helemaal uit. Weg referentiekader en weg houvast, alles voelt nieuw en alles voelt te gek. Dat is een beetje hetzelfde gevoel wat je krijgt wanneer je Duke of Tokyo binnenstapt, want voor de twee uur dat je de booth hebt gehuurd waan je jezelf even in het bruisende Tokio. Dit is precies ook de reden waarom wie iedereen zouden aanraden om hier je feestje te beginnen. De sfeer zit er namelijk vanaf minuut één keihard in. Mensen van wie je het niet verwacht grijpen de microfoon en laten niet meer los. Dit hebben wij persoonlijk ervaren tijdens een uit de hand gelopen vrijmibo, die eindigde in de Duke of Tokyo. Een legendarische avond, al zeggen wij zelf (check hier de video’s).

Duke of Tokyo | website
Reguliersdwarsstraat 37

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram