Slider

Nooit meer vechten om wie de tent opzet met de KarTent: laat het festivalseizoen maar komen

(Foto’s: KarTent)

Aah yes het festivalseizoen is weer goed en wel begonnen. Het begint allemaal met (in ons geval de zondag bij DGTL) de eendaagse festivals, die eigenlijk dienen als opwarmer voor de meerdaagse in hartje zomer. Van Lowlands tot Down The Rabbit Hole en van Fusion in Duitsland tot lekker cultureel doen op Oerol. Wij hebben er weer heel erg zin in, maar waar wij geen zin in hebben is dat jaarlijkse gedoe met de tent. Yes, ook wij hebben weleens een tent (die op z’n einde was) achtergelaten op het kampeerterrein en daar voelden wij ons dan achteraf best schuldig over. Dit jaar doen we het allemaal anders en wel met de KarTent. Da’s dus – je raadt het al – een tent compleet gemaakt van karton, die na het gebruik ook weer compleet gerecycled kan worden.

“De KarTent is een wegwerp-festivaltent volledig gemaakt van karton. Daardoor is hij 100% recyclebaar! Bovendien is de CO2 uitstoot tijdens de productie van de KarTent veel minder dan bij een gewone tent.”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

 

Wij vinden het zo briljant van z’n simpelheid, maar je moet er maar opkomen. Dit soort ideeën gaan er wel voor zorgen dat we met z’n allen de planeet iets minder naar de knoppen helpen, en dat vinden wij tof. Je koopt een KarTent (2 personen) al voor 50 euro, die je ook nog eens lekker kunt onderkliederen met een stift (of telefoonnummers opschrijven, wink, wink). Maar nog fijner is dat de mensen van KarTent afspraken hebben gemaakt met (Nederlandse) festivals, waar zij al een kartonnen tent voor je hebben opgezet. Check de website voor beschikbaarheid!

Meer informatie | KarTent

 

No Comments

    Leave a Reply