Entertainment Films Slider

Laat kerst maar beginnen met deze Netflix films

Kerstmis

Foto: Shutterstock

Het moment dat de klok 00:00 slaat en de maand oktober verandert in november, ruimen wij onze Halloween spullen op en is het tijd voor Kerst. Want Kerst is er nooit vroeg genoeg. De kerstversiering komt uit de kast, de nepsneeuw verschijnt op de ramen en de kerstverlichting ligt nog net niet op je bed. Wat er wel op je bed ligt is een warm deken met een laptop waar jij Netflix op kunt kijken. Laatst deelden wij al vier nieuwe kerstfilms met jullie, maar vonden wij dat je vier er zeker niet genoeg zijn. De hoeveelheid dagen dat Kerst er daadwerkelijk is, duurt nog even. Dus delen wij nog vijf extra films om ons even zoet te houden.

Christmas Inheritance

Voordat Ellen Langford het cadeaubedrijf van haar vader mag overnemen, moet zij van hem een speciale brief afgeven bij haar vaders beste vriend Zeke. Ze moet hiervoor naar Snow Falls, de stad waar het bedrijf van haar vader is begonnen. Tijdens haar verblijft loopt alles net wat anders dan ze had gepland.

Artikel gaat hieronder verder

Merry Kissmas

Kayla’s relatie loopt niet helemaal zoals het hoort. En juist nu komt ze vast te zitten in een lift met Dustin. De vonken spatten er van af. Alleen probeert hierna haar vriend de brokken weer te lijmen. Nu weet Kayla niet wat ze moet doen.

Deck the Halls

Steve leidt een goed georganiseerd, maar vooral volledig uitgestippeld leven. Wanneer hij een nieuwe buurman krijgt, die totaal het tegenovergestelde is van Steve, wordt dit wat lastiger. Buddy heeft grote dromen die hij graag werkelijk maakt. Zijn laatste droom is om een grote tentoonstelling te houden van lichtgevende kerstversiering. Deze moet zelfs in de ruimte te zien zijn. Steve zijn leven wordt hierdoor totaal overhoopgegooid en hij doet er alles aan om Buddy zijn plan te dwarsbomen.

You Can’t Fight Christmas

Leslie Major is interieurontwerpster en groot fan van Kerstmis. Haar grootste taak is dan ook om ieder jaar de lobby van het Chesterton Hotel te versieren. Hier ontmoet zij Edmund James, die heel anders over Kerst denkt. Hij vindt het maar oppervlakkig en lichtzinnig.

I’ll Be Home for Christmas

Jake Wilkinson is een egocentrische student die alleen maar aan zichzelf denkt. Maar er is één ding wat hij nog belangrijker vindt: op tijd thuis zijn voor Kerst. Niet voor zijn familie, maar voor de Porsche die zijn vader hem heeft beloofd. Echter wordt hij enkele dagen voor Kerst wakker middenin de woestijn, gestrand zonder geld, verkleed als kerstman. Hoe komt hij thuis?

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram