Entertainment Series

Laatste seizoen ’13 Reasons Why’ volgende maand op Netflix

Foto: The Buzz Paper

Aan al het goeds komt een eind en helaas ook aan tienerserie 13 Reasons Why.. Het eerste seizoen van de serie met de 13 tapes waarop scholiere Hannah Baker de 13 redenen vastlegde waarom ze zelfmoord pleegde maakte een hoop los bij jongeren over de hele wereld. De beelden waarin Hannah Baker zelfmoord pleegde in bad werden als zo heftig ervaren dat deze scène niet veel later werd verwijderd. Nu is alweer het vierde en laatste seizoen aangebroken en deze zal heel binnenkort op Netflix verschijnen.

De serie speelt zich vooral af op Liberty High School en volgt de verhalen van de studenten. Hoe zij omgaan met de dood van Hannah, maar ook hun eigen geheimen en problemen komen aan bod in de serie. Het allerlaatste seizoen belooft wederom een emotionele rollercoaster te worden. De studenten van Liberty High School bereiden zich voor op hun diploma-uitreiking, maar ze kunnen niet zomaar afscheid nemen. De leerlingen staan voor een moeilijke uitdaging om een gevaarlijk geheim te bewaren en moeten dan ook hartverscheurende keuzes maken.

Alle tien de afleveringen van het laatste seizoen van 13 Reasons Why staan op 5 juni op Netflix. Be right back, wij gaan even huilen terwijl we naar ‘The Night We Met’ luisteren van Lord Huron.

No Comments

    Leave a Reply