Entertainment Series

Laatste seizoen van The 100 binnenkort te zien op Netflix

Het aftellen kan beginnen, het 7e en laatste seizoen van The 100 komt namelijk al wel heel snel op Netflix. Over iets minder dan 2 weken kunnen we weer gaan bingewatchen en genieten van de laatste beelden van deze spannende serie.

Het zevende en laatste seizoen telt zestien afleveringen, wat de teller in totaal geheel toepasselijk op honderd afleveringen brengt. Eén van de zestien afleveringen zal in het teken staan van de aankomende prequel, die zich een kleine honderd jaar vóór het begin van de serie afspeelt en focust op de achtergebleven mensen op aarde. Bekijk de trailer van het laatste seizoen hieronder.

The 100 speelt zich af in de verre toekomst en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kass Morgan. 97 jaar na een nucleaire oorlog worden honderd veroordeelde jongeren naar de aarde gestuurd om te testen of het daar weer leefbaar is. Eenmaal aangekomen ontdekken de jongeren een compleet nieuwe wereld vol geheimen. Misschien was het helemaal geen goed idee om terug te keren… Al met al een enorm spannende serie die als je hem nog nooit hebt gezien zeker het kijken waard is.

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply