Design

Lekker dobberen zonder te verbranden: de keke roze opblaas ‘doodskist’

Andrew Greenbum

(Foto: Andrew Greenbum)

Voor ons kan de winter zomer van 2019 eigenlijk al niet meer stuk, wat een temperaturen. En het is pas eind februari! Terrassen (zelfs die verborgen zijn in Amsterdam) zitten iedere avond tot laat ramvol, iedere druppel in de fonteinen en buitenzwembaden wordt benut en ook de stadsstrandjes beginnen langzaam vol te raken. Maar wat nu als jij snel verbrandt, maar je wil toch net als de rest lekker meedobberen in het zwembad of op het strand? Leuk al die ‘opblaas’ hypes met bijvoorbeeld een gigantische unicorn die je natsproeit, maar wat heb je daar nu aan als je nog geen vijf minuten in de zon kun hangen zonder er als een tomaat uit te komen!? Noppes, nada!

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Kunstenaar Andrew Greenbum heeft misschien wel het leukste gadget van deze zomer gemaakt: een roze opblaasbaar luchtbed dat nog wel het meest lijkt op een doodskist. Ideaal voor mensen die snel verbanden, of gewoon even rustig in een zwembad willen dobberen zonder gezeur aan de kop. Het begon voor Andrew allemaal als een geintje, maar duizenden reacties later besloot hij er een Kickstarter project van te maken. Je kunt je dus nu inschrijven om ook straks zo’n prachtige kist te kopen en een hele rustige zomer tegemoet gaan. Hoppa!

Meer informatie | Andrew Greenbum

[PSPSPS] Misschien een beetje onnodig om te vermelden, maar met dit ding de open zee opgaan is natuurlijk op eigen risico. Beter gebruik je hem in een zwembad, waar je eventjes wat rust wil (en niet per ongeluk 1000 kilometer verderop wil eindigen mrt Wilson op een eiland).

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram