Food & Health

Licor 43 breidt uit met zomerse ready-to-drink cocktails

Licor 43

Het zomerse weer laat nog even op zich wachten als we kijken naar de voorspellingen van deze week, maar dat mag de pret niet drukken, met de nieuwe drankjes van Licor 43 krijgen we een instant summer feeling.

Ondanks corona en het feit dat onze vakantieplannen waarschijnlijk niet doorgaan gaan we er toch een feestje van maken deze zomer. Als het weer een beetje meezit in Nederland is het ook hier heerlijk vertoeven en onder het genot van de nieuwe Licor Fresco in de tuin met de zon op je knar voelt het net alsof je in Spanje zit. Licor 43 Fresco is de eerste ready-to-drink cocktail van één van onze favoriete drankjes Licor 43.

Licor 43 komt deze zomer met iets nieuws: het cocktaildrankje ...

Combineer Licor 43 met echt fruitsap en je krijgt een licht bruisende verfrissende cocktail, perfect dus voor op een zomerse dag. Licor 43 Fresco is er in 2 verschillende smaken: Lemon en Berry. De Lemon variant is een combinatie van de unieke smaak van Licor 43 en citroensap, met citrus- en vanilletonen. De Fresco Berry combineert de smaak van bessen met Licor 43, met hints van frambozen en bosbessen en een vleugje citrus.

Je kunt de glazen 250 ml flesjes vanaf nu vinden bij verschillende supermarkten voor 2,49 euro. Ik zou zeggen, ren naar de supermarkt, gooi de flesjes in de koelkast, maak wat lekkere hapjes klaar en proberen maar! Pas wel op, de drankjes drinken waarschijnlijk weg als limonade, maar bevatten wel 5,6% alcohol.

Nu hebben we alleen nog de zon nodig en het is net alsof we op vakantie zijn. Salud!

 

No Comments

    Leave a Reply