Food & Health

Uitvinding van het jaar: katervrije Prosecco van Lidl nu verkrijgbaar in Nederland

(Photo via Shutterstock/Dasha Petrenko)

Als we de krantenkoppen moeten geloven lijkt het erop dat de wereld langzaam ten onder gaat. Het sneeuwt in de Sahara en de nog altijd prachtige Niagara Falls zijn bevroren. Daarom brengen wij jullie graag iets positiever nieuws. Nieuws waarmee je je dag zonder zorgen doorkomt. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit nieuws te maken heeft met de alleskunner Lidl. Ook in 2018 maakt de supermarkt het leven iets makkelijker en wel met ‘katervrije’ prosecco. Daar drinken we er graag eentje op!

Artikel gaat hieronder verder

Maar hoe?! De biologische prosecco van de Lidl bevat weinig sulfieten. Dit zijn stofjes die zorgen voor een lange houdbaarheid van wijn, maar die tegelijkertijd ook zorgen voor knallende hoofdpijn the day after. Nog even een uitleg van de ‘Master of Wine’ Richard Bampfield:

Organische wijnboeren gebruiken minder sulfiet tijdens het productieproces, waardoor de kans op een kater kleiner is. Dus als je gevoelig bent voor sulfieten, dan zou deze Organic Prosecco van Lidl een verlossing kunnen betekenen van een kater.”

Voor €6.99 koop je de Biologische Prosecco Spumante Extra Dry online.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram