Food & Health

Lidl stunt met elektronische buikspier trainer voor de echte luiwammes

six pack

(Foto: Shutterstock)

Aaah heerlijk, het is alweer februari. De maand waarin iedereen zijn goede voornemens in de prullenbak kiepert en pas weer rond mei begint te stressen over dat zwempak dat weer aangetrokken moet worden. Paniek! Maar niet met de elektronische sixpack trainer die de Lidl momenteel voor nog geen 25 piekies verkoopt. Wij moeten heel eerlijk toegeven dat wij vroeger toen Tel Sell nog op de televisie was, ook weleens zo’n ding hebben gekocht.

creen”>

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Naast dat het hilarisch is om het apparaat om te doen en te zien tot ‘hoe hoog’ je aankunt, kregen wij er ook echt spierpijn van de volgende dag. Wij hebben het niet lang genoeg volgehouden om te zien of er zich ook daadwerkelijk een six pack zou vormen, maar wij zagen zeker wel de potentie. Volgens de advertentie van Lidl zelf, kun je echt gewoon de bank op kruipen en het apparaat het werk laten doen:

“Deze buikspiergorde creëert dankzij elektronische spierstimulatie (ESS) actieve spiercontracties van de voorste en zijdelingse buikspieren; je hoeft zelf dus bijna niks te doen!”

Dus nog extra veel reden om nog even onze hotspot rubriek in te duiken, want je gaat een hoop geld overhouden door het opzeggen van de sportschool! De fijnste win-win van het jaar shop je nu hier in de webwinkel van de Lidl.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram