Home

Lil’ Kleine vraagt in undercover reportage aandacht voor ‘dolfijnenhel’ op Bali

Bali dolfijnen

(Dolfijnen op Bali zoals het hoort: helemaal vrij)

Aaah yes Bali, het paradijs waar half hip amsterdam ieder jaar lekker gaat overwinteren. Dat snappen wij maar al te goed, want het eiland is ook werkelijk prachtig. Wij hebben er ooit een weekje surfles gevolgd en zijn daar nog steeds mentaal van aan het bijkomen. Het is een stukje Paradijs dat Bali, en het heeft dan ook een grote aantrekkingskracht op mensen van buitenaf. Zo zijn deze Amsterdammers ernaar toe vertrokken om een droomhuis neer te zetten (en deze gelukkig ook te delen via Airbnb), maar al dat toerisme heeft ook een keerzijde.

dolfijnen gevangen

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Op Bali (en ook zeker andere tropische hotspots in de wereld) wordt namelijk aangeboden om te zwemmen met dolfijnen. Hartstikke lachen, maar deze dolfijnen zitten in enorme kooien in de zee. Ze kunnen dus geen kant op en zitten daar van jongs af aan opgesloten. Wachtend op de volgende lading mensen, die een duik komen nemen met de beestjes om dit vervolgens hoogstwaarschijnlijk op The Gram te zetten. Niet ok en dat vindt ook rapper en kledingmogul Lil’ Kleine. Wij volgen de kleine baas al jaren op Instagram en los van al het pracht en praal valt ook op dat het hartje van Lil’ Kleine enorm is. Hij zet zich vaker in voor een goed doel, en dat doet hij nu ook voor de dolfijnen die gevangen zitten op Bali. En je weet wanneer Lil’ Kleine (echte naam Jorik Scholten) iets op zijn Instagram zet, dan wordt het al snel opgepikt. Met 1,5 miljoen volgers op Instagram zet Lil’ Kleine het onderwerp direct op de kaart en zullen de (onwetende) bezoekers van Bali een volgende keer misschien wel twee keer nadenken voordat zij gaan zwemmen met gevangen dolfijnen. Lekker bezig Kleine!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Held! 🐬#rtlboulevard #bali

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

PS De grote Colourful Rebel Sample Sale gaat binnenkort weer van start! Tickets voor het evenement gaan hard, dus wacht niet te lang. Kortingen tot wel 80 % op meer dan 20.000 items:

Sample Sale 2019

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram