Do Where to eat Nederland

Love Actually in Concert komt naar Nederland

Bron: Love Actually in Concert

Yes jouw favoriete film bestaat nu ook in een live concert. En goed nieuws, het komt naar Nederland. Na het grote succes in Engeland, brengt Cinema In Concert de Love Actually in Concert tour naar Nederland. In november wordt een van ’s werelds meest geliefde romantische komedies in vijf steden op HD-scherm vertoond en muzikaal even swingend als sfeervol begeleid door het ruim 50-koppige Noordpool Orkest.

Artikel gaat hieronder verder

Tijdens Love Actually in Concert brengt het Noordpool Orkest die muziek overweldigend tot leven. Of het nu de hartverwarmende romantiek van het prachtige ‘Portugese Love Theme’ is, of het swingende ‘Jump’ waarbij je Hugh Grant als Britse premier swingend door 10 Downing Street ziet glijden, tijdens de reeks van vijf unieke voorstellingen wordt het publiek volledig meegezogen de wereld van Love Actually in. Als geen ander weet het Noordpool Orkest de score van de bekroonde Britse filmcomponist Craig Armstrong live te brengen en de in de film verwerkte wereldhits nieuw leven in te blazen. Verwacht uit de theaterstoel weg te worden geblazen als de bigband met strijkers en blazers ‘All You Need Is Love’ inzet. Love Actually in Concert is de perfecte opmaat naar de feestdagen. Een feelgood-avond vol energie, die de bezoekers met een grote glimlach achterlaat.

Love Actually

Het is een moderne klassieker die in ieders hart verankerd zit. De romantische komedie van regisseur Richard Curtis heeft met onder meer Hugh Grant, Keira Knightley, Bill Nighy, Laura Linney, Liam Neeson, Martine McCutcheon, Colin Firth, Alan Rickman en Emma Thompson een absolute sterrencast in huis. De echte hoofdrollen zijn echter toebedeeld aan het hartverwarmende script vol liefde, tranen, een flinke dosis Britse humor en vooral de pakkende soundtrack vol (kerst)klassiekers en muzikale kwinkslagen.

Tickets & Info: www.loveactuallyinconcert.nl

Love Actually in Concert:

Maandag 18 november      Muziekgebouw, Eindhoven
Dinsdag 19 november        Concertgebouw, Amsterdam
Woensdag 20 november    MartiniPlaza, Groningen
Donderdag 21 november   De Doelen, Rotterdam
Zondag 24 november         De Vereeniging, Nijmegen

No Comments

    Leave a Reply