Home

Luxe luchtbed mét motor is nu al het speeltje van deze zomer

Zwembad sexy

(Foto: Shutterstock)

Nieuwe zomer, nieuwe toffe opblaasspullen? Normaal gesproken springt de Lidl dan op van haar stoel om met hele gekke items te komen, maar het is momenteel nog aardig rustig. Geen goedkope bubbelbaden of unicorns die je natspuiten, Lidl, waar blijf je!? Dan moeten we het maar doen met de geniale gadget van PoolCandy. Zij brengen deze zomer namelijk een gemotoriseerd luchtbed. Yes, nooit meer doodmoe van het peddelen naar het strand!

“The Splash Runner’s motors will move you effortlessly through the water. Sit back and relax in the most feature-rich pool lounger ever made!”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Want waarom zou je alleen dobberen in het water, wanneer je ook kunt varen tegelijk? Juist, dat weten wij ook niet. Er hangt wel een prijskaartje van 200 euro aan het luchtbed met motor (én houder voor je drankje), maar dan ben jij wel de baas van ieder zwembad of kustlijn. Ermee naar Engeland varen zouden wij niet doen, maar met de inbegrepen batterijen kun je wel uren lang plezier hebben in het zwembad. Dé gadget van deze zomer? Wij denken van wel. Mocht het luchtbed uitverkocht bij PoolCandy raken doordat jullie nu door dit artikel allemaal op de hoogte zijn, no worries. Op Amazon vind je hem ook of een rondje Google Shopping doet ook wonderen. We zien jullie in het zwembad.

1 Comment

  • Reply
    Esther
    26 juni 2019 at 16:18

    Ik wil hem graag kopen. Maar kan het niet naar Nederland laten versturen. En op Google en Amazon kan ik niks vinden. Beetje jammer

Leave a Reply