Home Slider

Lush zorgt ervoor dat je met deze bruisbal tijdens Valentijnsdag niet alleen bent

Heb je een bad? Wij zijn jaloers! Wij leven van avonden relaxen in een warm bad vol met schuim. Helaas heeft dat kleine Amsterdamse appartementje van ons daar geen ruimte voor. En nu al een tijdje de bath bombs, ook wel bruisballen, een gigantische hype zijn, zijn wij nog jaloerser. Je hele bad roze zien kleuren, of unicorn met glitters, dat wil je toch!? En Lush heeft nu wel een heel bijzondere bruisbal op de markt gezet.

Artikel gaat hieronder verder

Inmiddels zitten we alweer op 1/4e van januari (de meest langzame maand van het jaar vliegt toch voorbij), wat betekent dat februari alweer op ons staat te wachten. En iedere single krijgt daar lichtelijk paniek van. Want in februari is er één dag dat je hele Instagram volstaat met koppel-spam. Bah, op 14 februari is het weer Valentijnsdag en jij zit hoogstwaarschijnlijk weer met een Netflix serie op bed. Maar niet als het aan Lush ligt! Zij gunnen jou een heerlijk ontspannen avondje in bad met hun Naughty & Nice Valentijnscollectie. Want met deze aubergine bathbomb vol je je toch niet meer zo eenzaam als het aan Lush ligt.

”Soms schieten woorden tekort en kun je je gevoelens het best uiten door de kracht van een emoji. Aubergine is gemaakt met een flinke knipoog en ruikt heerlijk naar oppeppende bergamot en fruitig ho-hout. Vanuit beide kanten van deze dubbelzinnige bath bomb schiet groen en blauw schuim door je badwater. Geef iemand deze bruisende knoeperd (gevuld met zoete tonka en citrusachtige litsea) cadeau – hij valt sowieso in de smaak, je hoeft er niet eens voor naar rechts te swipen!” aldus Lush.

 

Toch meer van de peaches? Ook daar is aan gedacht! Scoor deze aubergine en perzik bruisbal voor slecht 4,95 per stuk op de Lush website of in de winkel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Feeling peachy?🍑🍑 Bekijk de gehele valentijnscollectie via #linkinbio 🍆🍆 📷 @lushnottingham

Een bericht gedeeld door Lush Nederland (@lush_nl) op

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram