Virals

Man ondergaat plastische chirurgie en verandert naam om ex te daten die hem dumpte

 

Een man uit New Jersey is wel heel erg ver gegaan om zijn ex-vriendin terug te winnen. Volgens de website World New Daily Report zou hij 37 plastische chirurgie-operaties zijn ondergaan en zijn naam hebben verandert om vervolgens zijn ex weer te kunnen daten.

De 40-jarige James Mack uit Camden werd in 2017 veroordeeld tot een gevangenisstraf van een half jaar, voor het lastig vallen van zijn ex, Sarah Lopez, maar na zijn celstraf was hij nog niet over haar heen. Om zijn contactverbod te omzeilen, liet hij zijn uiterlijk en zijn naam naar Jason Monroe veranderen om haar weer te kunnen benaderen.

Zijn plan bleek succesvol toen de twee elkaar ‘toevallig’ ontmoetten bij de sportschool en ze begonnen weer te daten. Sarah vertelt: “I just saw a handsome guy who had exactly the same tastes as me in terms of music, movies, food… everything. It seemed like a match made in heaven, a gift from life to compensate for all I had endured.”

Ze beleefde een aantal fantastische weken met haar ‘nieuwe’ vriend, maar toen begon ze nattigheid te voelen. “I sometimes thought he knew too many things about me, my family and my friends. Then this morning, he accidentally made a comment about when we first dated, and I realized who he really was.” Het duurde haar 5 weken voordat ze doorhad wie hij was.

Zodra ze het bedrog ontdekt had, belde ze de politie en ging hij ervandoor. Een halfuur later kon hij worden aangehouden. Er staat hem een gevangenisstraf van 3 jaar te wachten en meerdere boetes met een totaalwaarde van maar liefst 10 duizend dollar.

Vind je dit verhaal iets te mooi om waar te zijn? Dat zou kunnen, het internet staat vol met onzin. Toch blijken juist de sterkste verhalen vaak waar te zijn…

Deze vrouw liet plastische chirurgie uitvoeren om op haar zus te lijken en haar verloofde te kunnen afpakken:

 

2 Comments

 • Reply
  Henk
  9 maart 2020 at 23:29

  Sorry ik heb gewoon mijn dag niet. Vrouwtje heeft me verlaten.. prima geschreven stuk.

 • Reply
  Henk
  9 maart 2020 at 23:27

  Doe svp iedereen een plezier en neem een cursus Nederlands. Lees ook eens je stuk na, nadat je ‘m geschreven hebt. En als het allemaal niet helpt: overweeg een ander (niet-schrijvend) vak, want dit is niet om aan te zien.

Leave a Reply