Home

Max Verstappen feliciteert zijn buddy Frenkie de Jong heerlijk sarcastisch met zijn droomtransfer

Frenkie de Jong

(Foto: Anton_Ivanov / Shutterstock.com)

Zelfs onze beste vriend Jopie die nog steeds denkt dat voetbal met twaalf tegen twaalf wordt gespeeld, zag aankomen dat Ajax’s middenvelder Frenkie de Jong voor veel geld dit jaar verkocht ging worden. Het was de afgelopen maand een grotere soap dan een gemiddelde GTST-aflevering, want iedere dag was er wel een ‘scoop’ te melden. Zou Frenkie voor 70 miljoen euro naar Paris Saint Germain gaan? Of toch naar Manchester City voor net een miljoentje meer of minder? Bij deze clubs is Frenkie wezen kijken om de sfeer te proeven, maar gisteren werd bekend dat hij toch lekker naar Barcelona verkast.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De Spanjaarden nemen de middenvelder over voor een dikke 75 miljoen euro, een bedrag dat nog met 11 miljoen euro kan oplopen voor Ajax als Frenkie een beetje presteert. Frenkie zijn – inmiddels – gabber Max Verstappen is een van de eerste die de nieuwe sterspeler feliciteert op social media, en dat doet hij met een heerlijke knipoog. Max Verstappen is namelijk naast wereldberoemde F1-coureur vooral ook PSV-supporter. Frenkie en Max namen het laatst trouwens nog tegen elkaar op, toen hakte Max Frenkie in de pan met een potje Fifa.

PS meer lezen over deze veel besproken transfer? Voetbal International was er als de kippen bij en heeft een prachtig interview met Frenkie online staan, waarin hij zijn keuze voor Barcelona uitlegt (log in met Facebook en je leest het voor nop).

No Comments

    Leave a Reply