Design Slider

Met deze app hoef je nooit meer in de rij te staan op stations

Man op telefoon

Foto: Shutterstock

Het overkomt ons best vaak. We drukken op de snoozeknop en slapen iets te lang door. Dit zorgt ervoor dat wij ons gehaast moeten klaarmaken voor onze reis naar kantoor. Geen tijd voor ons ontbijt. Eenmaal aangekomen op centraal hebben wij geen tijd meer om nog even snel een ontbijtje te scoren. En zo kan je dit op meerdere manieren bedenken. Op de terugreis zin in een pastaatje die je vervolgens in de volgende trein kunt opeten? Je hebt exact tien minuten voor je overstap, maar moet ook nog eeuwen in de rij staan. Uiteindelijk zitten we dus in de trein met een knorrende maag. Maar hier komt eindelijk een einde aan!

Artikel gaat hieronder verder

Met de Foodsy app kun je eten en drinken bestellen terwijl je in de trein zit (of op welke manier jij jezelf naar het station verplaatst). Als je dan op het desbetreffende station aankomt, staat daar je bestelling klaar! Het is zelfs mogelijk aan te geven dat bijvoorbeeld jouw trein vertraging heeft en je iets later aankomt.

Momenteel werkt de app nog niet samen met iedere winkel op jouw stationshal, maar kom je al heel ver met wat er nu wordt aangeboden.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram