Home

Creëer jouw mooiste haar met de Hair-Builders van de experts


Moe van het verzorgen van dun, droog of dof haar? Of heb je last van haaruitval? Met deze Builders help je het haar van binnenuit te herbouwen en versterken. En je haar komt weer tot leven!

Rachel, Estelle en Adriana hebben, na jaren ervaring, in 2013 hun salon The Building opgezet. Zij staan bekend om het goede resultaat dat zij qua stijl en kleur leveren bij de clientèle die al jaren in de salon komt. Door de vele klachten over haarkwaliteit zijn zij gaan kijken hoe zij dit konden verbeteren. Ze zijn begonnen door in de Salons met Keune te gaan werken. Een vegan haarmerk met een hoogwaardige kwaliteit, wat het haar en de hoofdhuid goed verzorgt. Maar met alleen wassen ben je er volgens de dames nog niet. Dit is de reden dat ze zijn gaan kijken hoe het haar van binnenin verbeterd kan worden.

Zo zijn ze tot het volgende gekomen: The Building Vitamins haarsupplementen. Een geavanceerde mix van eiwitten, vitaminen, mineralen en belangrijke bouwstenen die nodig zijn voor jouw haar, huid, nagels en wimpers. Al deze producten zijn voorzien van de juiste stoffen en vitaminen, die zorgen dat de kwaliteit van jouw haar wordt versterkt.

Hier zijn drie verschillende producten door ontwikkeld.

Skin Builder
Collageen is een eiwit dat wordt geproduceerd door bindweefselcellen. Vanaf je 25e levensjaar produceer je minder collageen en dat zie je duidelijk terug in jouw huid. Collageen van buitenaf op je huid aanbrengen heeft een minder sterke werking. Juist door het toe te voegen aan je voeding, geef je jouw lichaam op de juiste manier bouwstenen om het tekort van collageen weer aan te zuiveren.

De Skin Builder bevat de gepatenteerde collageen peptiden van VERISOL®. Deze hoogwaardige vorm van collageen wordt door het lichaam opgenomen en biedt de ondersteuning voor een stevigere en gladdere huid over het gehele lichaam. En vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen, wat uiteindelijk helpt om de huid van binnenuit te verbeteren.

Bevat: Verisol (collageen hydrolisaat), bosbes, glucosamine sulphate en vitaminen.
Prijs € 36,00 p/s

 

Hair Builder Woman
Huid, haar en nagels delen dezelfde bouwstenen. Een gevarieerd dieet zorgt voor een goede aanvoer van bouwstenen en houdt alles gezond. Soms heb je wat extra vitaminen, kruiden, mineralen en aminozuren nodig om ervoor te zorgen dat die bouwstenen worden opgebouwd en dat alles in balans blijft.

De Hair Builder Woman is een cosmetisch voedingssupplement dat een prachtige mix van vitaminen, kruiden, mineralen en aminozuren bevat. Het mineraal selenium helpt bij een gezonde glans en sterke haren. Biotine draagt bij aan normale haargroei en koper zorgt voor een normale pigmentatie van het haar. MSM stimuleert de aanmaak van collageen en keratine. Daarnaast bevatten ze mineralen als zink, goed voor huid en nagels, het ondersteunt het herstellend vermogen van je huid en helpt via een inwendige verzorging met het gezond houden van de huid.

Bevat: Vitaminen A, B3, B5, C, E, biotine B6, foliumzuur.
Mineralen: Koper, selenium, zink, ijzer, jodium.
Kruiden: Netacaroteen, bamboe silica, druivenpit, Urtica Radix.
Aminozuren: L-cysteine, L-lysine, L-arginine
Overig: Inositol, PABA, choline, MSM.
Prijs € 33,00 p/s

 

Hair Builder Men
Ons haar bestaat voornamelijk uit het eiwit keratine. Biotine heeft een sterke werking op het eiwit keratine, wat nodig is voor de vorming van het haar. Door onder andere stress, ouderdom of hormonale schommelingen kan het zo zijn dat er een tekort aan biotine ontstaat.

Onze Hair Builder Men is een actieve formule met een combinatie van vitaminen, mineralen en kruiden die speciaal zijn geselecteerd vanwege hun effect op het onderhouden en verbeteren van een normale haargroei. Zink, biotine en vitamine B8 en B3 staan bekend om eigenschappen die goed zijn voor het onderhoud van haar, ze houden je haar sterk en glanzend, dragen bij aan de algemene conditie van het haar en reguleren een normale haargroei. Sterker haar zal er beter uitzien en minder snel breken.

Bevat: Saw palmetto extract, methyl sulfonyl methane (MSM), bamboe silica extract, betasitosterol, mineralen (zink) en vitaminen (biotine B8 en B3).
Prijs € 35,00 p/s

The Building Vitamins zijn verkrijgbaar in de salons van The Building, maar ook via de webshop.

Voor meer beeld, klik hier.
image image

 

Over The Building
The Building is de toonaangevende en innovatieve haarsalon in Amsterdam, met de focus op internationale kwaliteit. In 2013 hebben Rachel, Estella en Adriana samen The Building opgericht. De eerste haarsalon werd op de Stadionweg geopend. Schoonheid en stijl gaan hier hand in hand. In 2017 opende The Building op de Haarlemmerdijk haar tweede locatie, waar de biologische lijn van Keune vooropstaat. Keune So Pure is geheel vegan-friendly gemaakt van 100% pure plant extracten en is uiteraard volledig afkomstig van Nederlandse bodem.
Het is The Building’s missie om voor haar klanten de juiste haarkleur en -stijl te bepalen en het beste resultaat te leveren – iedere keer weer, om zo de laatste trends, technieken, designs en haarkleuren te ervaren.
Bij The Building kan je terecht als het gaat om de beste verzorging van zowel de binnen- als buitenkant van je haar.

No Comments

    Leave a Reply