Food & Health

Met deze toevoeging aan jouw glas bubbels kan het kerstfeest echt beginnen

Champagne glas

Foto: Shutterstock

December is eindelijk begonnen, YES! Dit betekent dat we volop aan de slag kunnen gaan met alle kerstinkopen. Wij moeten zelfs toegeven dat onze kerstboom al helemaal opgetuigd (met een paar cadeaus eronder zelfs) in de woonkamer staat. Mocht je nog geen kerstboom hebben gescoord, hier doe je dat voor maar één eurootje, je kunt namelijk niet vroeg genoeg beginnen! En als je je hele huis al helemaal hebt ingericht met geweldig kerstinterieur, staat je nog één ding te wachten: het kerstdiner. Of je die nou zelf thuis geeft, of je bent uitgenodigd bij vrienden of familie, een paar dingen kunnen niet missen aan tafel. Zo vertelde wij laatst al over die overheerlijke Licor 43 ballen. En wil je nu echt de (alcoholische) show stelen, dan ga je voor de Candy Cane Gin.

Artikel gaat hieronder verder

Dankzij die twee tips weet jij met alcohol wel raad! En als klapper op de vuurpijl (erg toepasselijke woordgrap zo aan het einde van het jaar) hebben wij nog een laatste verrassing om die tafel nog feestelijker te maken. En misschien een extra reden om nog meer alcohol op tafel te zetten ;). Er bestaat nu een poeder die jij in je prosecco (of champagne, of cava, wat jouw voorkeur ook is) gooit en je hebt je eigen sparkly, glitter drankje! En niks chemische troep, deze poeder heeft een heerlijke framboos smaak, dus die frambozen kun je ook in je supermarkt laten liggen. Om het nog leuker te maken, zitten er in de poeder eetbare gouden hartjes. Wat een feest!

Shimmer Prosecco

Foto: Pop a Ball

Dus ben jij geen voorstander van Licor 43 of Gin (of wil je het gewoon alle drie voor extra feest) dan kun je op de website van Pop a Ball dit feestje in je glas bestellen. Schaf er meteen meer aan, want dit is natuurlijk leuk voor ieder feestje. En de verzendkosten zijn (helaas) duurder dan heel het potje zelf als je er maar één besteld. Extra reden om er meer te kopen dus.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram