Do Eat Sleep What to do Amsterdam What to do Nederland What to do Wereld Where to eat Amsterdam Where to eat Nederland Where to eat Wereld Where to sleep Amsterdam Where to sleep Nederland Where to sleep Wereld

Met The Urban Journalist app heb jij alle hotspots in jouw favoriete stad in je broekzak

Regelmatig staan wij in het weekend met onze verkering op de stoep voor ons huis elkaar aan te kijken met de wekelijkse vraag: Waar gaan we lunchen? Net zo regelmatig staan wij op diezelfde stoep in het avondgloren elkaar aan te kijken met de vraag: Waar gaan we dineren?

Herkenbaar? Top, want dan ga jij heel blij worden van de tip die we jou gaan voorschotelen.

Een tijd terug werden wij uitgenodigd door Timo om mee te gaan naar Barcelona. Een jonge ondernemer die het een jaar geleden zó zat was dat hij niet op de leuke plekjes terecht kwam als hij op vakantie was, dat hij er een app voor ontwikkelde: The Urban Journalist.

In het kort. The Urban Journalist stelt jou in staat om lijstjes bij te houden van plekken waar jij bent geweest. Gewoon voor jezelf zodat je de hotspots die jij hebt bezocht niet vergeet maar ook voor je vrienden of andere gebruikers van de Urban Journalist app. Zo kun jij dus ook als je bijvoorbeeld naar Miami gaat in een oogopslag zien wat de hotspots onder locals zijn maar ook waar jouw vrienden of de mensen die jij volgt geweest zijn. Wij hebben het getest en zijn met behulp van de app op een tapas tour door El Born gegaan en heel eerlijk. De tentjes die we aan gedaan hebben hadden we anders nooit gevonden. Gevuld met locals, ver van de drukte, de grote straat of het massa toerisme. Precies wat je wil op vakantie!

Hoe werkt dit dan precies horen we je denken. Nou, heel simpel.

1: Je downloadt de app. Dat doe je hier.

2: Maak een account aan.

3: Start exploring!

Vergeet ons niet te volgen en bekijk onze hotspots voor Amsterdam, Barcelona en Miami in de app en laat ons vooral weten wat je van de app vindt!

No Comments

    Leave a Reply