Fashion Slider

Midnight Summer Dreams met de tweede Colourful Rebel x Maan collectie

Bron: Colourful Rebel

Na een succesvolle eerste collectie kon een tweede niet uitblijven. Zangeres Maan de Steenwinkel en Colourful Rebel lanceren met enthousiasme een tweede capsule collectie. Colourful Rebel x Maan geeft je gelijk het gevoel van een zwoele zomerse avond. Deze vrouwelijke collectie wordt gecombineerd met een stoer tintje, precies zoals Maan zelf is. De nieuwe lijn is vanaf vrijdag 28 juni te verkrijgen.

Artikel gaat hieronder verder

Bron: Colourful Rebel

“De Midnight Summer Dreams collectie bestaande uit 12 items, van o.a. jurken en flares met romantische prints van een zacht kleurpallet, gecombineerd met ruches en gouden details. Deze collectie past perfect bij mij; romantisch, maar toch een tikkeltje ondeugend. Draag een van de prachtige jurken tijdens een warme zomeravond met vriendinnen of ga voor het stoere off white corduroy pak tijdens een spannende date”.

Bron: Colourful Rebel

De nieuwe Colourful Rebel x Maan samenwerking is anders dan die van vorige keer. Waarbij de vorige collectie echt stoer en makkelijk draagbaar was, is deze collectie volwassener en meer vrouwelijk.

“Mijn eigen stijl is ook anders geworden en dit wilde ik graag laten terugkomen in deze collectie. Ook de campagne shoot moest daarom anders dan de vorige keer en dat is gelukt, deze keer hebben de campagnebeelden nog meer uitstraling. Ik ben samen met Colourful Rebel naar Rome afgereisd, Rome geeft mij altijd een romantisch gevoel en hier kwam de collectie dan ook het beste tot zijn recht. Ik ben ontzettend trots dat ik voor de tweede keer, samen met Colourful Rebel, zo’n mooie lijn heb mogen neerzetten”.

Bron: Colourful Rebel

De collectie is vanaf 28 juni verkrijgbaar op www.colourfulrebel.com en in de Colourful Rebel pop-up store aan de Huidenstraat 17. Prijzen variëren van 39,95 tot 79,95 euro.

Bron: Colourful Rebel

1 Comment

  • Reply
    Sophia
    25 juni 2019 at 08:54

    omggg cant waaiittt!

Leave a Reply

Instagram