Hotspots

Mindspace ontketent coworking revolutie

Met zes recent geopende vestigingen in Amsterdam en twee in Utrecht, heeft Mindspace de eerste stappen in Nederland gezet. Doel van het bedrijf is om uitzonderlijke werkomgevingen te creëren, waarin meerdere bedrijven zich kunnen vestigen om met elkaar en met de service van Mindspace als solide ruggengraat, op een hoger en meer efficiënt niveau te kunnen opereren.

In een steeds flexibeler wordende wereld, heeft coworking de toekomst. Werken vanuit een creatieve, inspirerende gedeelde omgeving wordt de modus waar vanuit veel bedrijven en teams, naast freelancers en zzp’ers, de komende jaren gaan opereren. Met vestigingen op bijna dertig andere locaties in grote steden wereldwijd (San Francisco, Tel Aviv, Berlijn, Londen, München, Hamburg e.a.) is Mindspace een van ’s werelds meest toonaangevende ‘office-as-a-service’ partijen. Door die schaalgrootte en manier van werken, kan Mindspace inspirerende, bruisende, maar ook betaalbare en flexibele werkomgevingen realiseren op A-locaties, die voor de gebruikers van de ruimtes normaliter niet binnen bereik zouden liggen.

Het vooruitstrevend design, de inspirerende lounges, de efficiënte en comfortabele vergaderruimtes en hoogwaardige technologische oplossingen, zijn de basis. Mindspace gelooft echter vooral sterk in het community-gevoel dat ontstaat als verschillende maar gelijkgestemde creatieve bedrijven hun intrek in hetzelfde pand nemen en elkaars expertises en netwerken versterken. Zij laten een pand tot leven komen en zorgen voor een bruisende werkomgeving. Boutique coworking heeft de toekomst, Mindspace ontketent die revolutie.

Mindspace heeft vier locaties in Nederland:

Mindspace Dam
Gevestigd in het voormalige kantoor van de Handelsvereniging Amsterdam, ademt het uit 1888 stammende pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal met zijn grote glas-in-loodramen en de historische vergaderzaal in art-decostijl geschiedenis, terwijl het tegelijkertijd door het open en uitnodigende high-end interieur in alles aanvoelt als het kantoor van de toekomst.

Mindspace Herengracht
Dit historische grachtenpand aan de Amsterdamse Herengracht staat op de UNESCO lijst van werelderfgoed. De historische stijlkamers ademen met hun authentieke details de sfeer van de Gouden Eeuw, iets wat door de imposante marmeren hal met centrale trap en ornamenten wordt onderstreept. Een werkomgeving die status, rust en overtuiging uitstraalt.

The Mindspace House
The Mindspace House aan de Nieuwezijds Voorburgwal heeft een meer huiselijke uitstraling. Hier ervaren de gebruikers wel alle gemakken van coworking, maar kunnen ze ook kiezen voor de privacy van een sfeervolle, gesloten kantoorruimte.

Utrecht Beetstraat
Het volledig gerestaureerde en smaakvol ingerichte open pand aan de Nicolaas Beetsstraat is de perfecte uitvalsbasis voor flexibel werkende professionals, met het centrum van Utrecht op steenworp afstand en Utrecht CS als kloppend hart van Nederland op loopafstand.

Mindspace biedt service op hoog niveau, inspirerende en prachtig vormgegeven kantoren, een levendige werkomgeving en organiseert voor de huurders diverse wellness-, lifestyle- en professionele programma’s. “Wij lopen voorop in de co-working revolutie”, aldus Dan Zakai, mede-oprichter en CEO van Mindspace. “Coworking is het traditionele leasemodel aan het verdringen en heeft er ook voor gezorgd dat de ervaring van de huurders meer centraal is komen te staan. Het is een sleutelcriterium geworden voor bedrijven die een keus voor een kantoor maken. Wij zijn hier om die partijen te blijven inspireren, zodat zij nog beter kunnen doen waar ze goed in zijn.”

1 Comment

Leave a Reply