World

Mogelijk nieuwe doorbraak in vermissingszaak Maddie McCann

Foto: RTL Nieuws

De verdwijning van de destijds 3-jarige Madeleine McCann houdt iedereen zo nu en dan nog wel bezig. Het meisje is al 13 jaar vermist en het onderzoek naar haar verdwijning loopt nog steeds. De Britse politie laat vandaag weten een nieuwe verdachte in het vizier te hebben. Het gaat om een 43-jarige gedetineerde uit Duitsland. Hij reisde indertijd met zijn camper door Portugal waar het meisje met haar ouders op vakantie was toen ze ontvoerd werd.

De man zit op dit moment vast in Duitsland voor betrokkenheid bij een andere zaak. Volgens de Duitse recherche zou hij in het verleden betrokken zijn geweest bij zedenmisdrijven tegen kinderen. De verdachte zou tussen 1995 en 2007 met tussenpozen gewoond hebben in het gebied waar de peuter verdween. Ook deed hij verschillende klusjes en werkte hij enige tijd in de horeca. De verdachte zou iets te maken hebben met twee auto’s die mogelijk een verband hebben met de verdwijning.

De Britse politie benadrukt niet te weten of het meisje nog in leven is. We hopen dat er nu eindelijk een doorbraak komt in de zaak voor de ouders van Madeleine en meer duidelijkheid over wat er met het meisje is gebeurt. Wordt vervolgd..

Update: Duitse justitie heeft sterke vermoedens na de aanhouding van de 43-jarige verdachte dat Maddie overleden is.

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply