Entertainment

Monica Geuze en Kaj Gorgels komen met zelfontwikkelingsplatform

Monica Geuze is lekker op dreef met haar projectjes, zo maakte ze onlangs bekend een eigen make-up lijn te gaan lanceren en ze is nu ook bezig om binnenkort samen met Kaj Gorgels een platform te lanceren waarbij zelfontwikkeling centraal staat.

Het platform heet ‘Mind Over Madness’ en is opgericht door het duo omdat volgens hen iedereen kampt met stress en omdat burn-outs steeds meer voorkomen. Op het platform zullen er webinars plaatsvinden met interessante sprekers over serieuze onderwerpen die te maken hebben met ‘mindfulness’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In een wereld waarin iedereen kampt met stress en het fenomeen “burn-out” steeds vaker voorbij komt, kwamen @kajstypetjes en ik op het idee een platform te starten waarin zelfontwikkeling centraal staat. Hoe nuchter we allebei ook zijn, met soms een portie zelfontwikkeling is niets mis. Via Mind Over Madness gaan wij webinars hosten met sprekers die wij zelf interessant vinden, en de eerste 3 zijn al gepland, namelijk met: @shanna_proost @misterbreath en @dokterjuriaan! Gewoon vanuit je woonkamer en je kunt hem daarna ook nog terugkijken. Check de link in mijn bio voor meer info over de sprekers en tag vooral andere inspirerende mensen die leuk zouden zijn voor de volgende webinars! Ik heb hier zo veel zin in en kan niet wachten om samen met mijn beste vriend dit avontuur aan te gaan en de webinars te hosten!❤️ #mindovermadness

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Via de website kun je alvast je ticket bestellen voor de exclusieve webinars.

No Comments

    Leave a Reply