Entertainment

Monica Geuze komt met eigen cosmeticalijn

Volgers van de vlogger hadden het al aan kunnen zien komen. Monica liet in haar vlogs weten dat ze bezig is met een ‘leuk nieuw geheim project’ en wat dat project is heeft ze in haar nieuwste vlog bekend gemaakt; ze is bezig met het ontwikkelen van haar eigen cosmeticalijn.

Wie Monica een beetje kent weet dat ze niet vies is van een kloddertje foundation en wat mascara. Na jarenlange ervaring met het aanbrengen van make-up en ermee experimenteren, is het tijd voor een eigen cosmeticalijn, zo maakt ze bekend in haar laatste vlog. Recent gaf ze al aan dat ze bezig was met een geheim project en nu komt de aap uit de mouw. “Velen van jullie hadden het al geraden”, lacht ze.

“Ik wil al zo lang mijn eigen cosmeticalijn”, legt Monica uit aan haar kijkers. Ze heeft zelfs al de eerste samples binnengekregen van haar allereerste product. “Ik kan echt niet wachten. Dit zijn letterlijk dromen die uitkomen. Ik hoop dat ik niet teleurgesteld raak. Ik wil gewoon gaan knallen.” Wanneer ze haar nieuwe merk lanceert is niet duidelijk, maar de eerste beelden zullen binnenkort te zien zijn in de nieuwe afleveringen van haar Videoland-serie Like Monica. We zijn benieuwd!

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply